Kokoontumisajot

Taas taisi löytyä juttu, johon lie turha toivoa yhdenkään oman kaverin osallistuvan, eläytyvän & jakavan kokemusta. (Mut siihenhän täs alkaa jo tottua, huoh.) Päädyin Tintin vinkistä FHRAn cruisingiin Kauppatorille. Voi isä ja poika, siellähän oli kaikki ne autot joita mä oon ikinä halunnut nähdä läheltä! Lääh, pus, läähpus! Hyvä tunnelma, lämmin elokuun ilta, kaikilla paljon tuttuja, paljon ihailua ja säpsätystä ilmassa.

Olin melko varma, että mäkin tapaan siellä sentään yhden tutun, netissä tutustuttiin jo pitkälti yli kymmenen vuotta sitten. Se on ”vähän” kallellaan nuihin autohommiin päin nimittäin. Ja kun tarpeeksi pitkään taapersin ja päivystin, niin *tsädäm!* sieltähän se tuli vastaan! Halittiin ja juteltiin, ja näin sit sen auton kans. Keltainen 2-paikkainen Corvette. Kamerasta tietenkin akku jo loppu siinä vaiheessa :-(

Tunnen itseni nyt tosi tyhmäksi, kun en ole jo aiemmin ottanut selvää, missä ja milloin näitä autoja näkee. Oli meinaan oikeasti hyvä meininki. Kaikki hyvällä tuulella ja ihana ilma. Paljon muuta tarviikaan.

Mainokset

0 vastausta artikkeliin “Kokoontumisajot

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s