Tähän ei ole lisäämistä

artikkeli hesarissa eläinrääkkäystä vastaan
pe 23.6.2013 HS
Mainokset

0 vastausta artikkeliin “Tähän ei ole lisäämistä

 1. Lihansyöjänä alkaisin miettii. Tosin nyt kasvissyöjänäkin pitää miettii – väkisin tulee mielen aina vegaanius, kun näitä tämmöisiä lukee. Vituttaa vaan niin paljon ihmisten yleinen ahneus ja välinpitämättömyys.

  Tykkää

 2. Ja miksi turkistarhausta ylipäätään? Turhamaisuuden takia! Nykyään kyllä tehdään sen verran hyviä tekstiileitä, ettei kenenkään tarvi ainakaan palella siksi ettei ole turkkia. Vielä törkeämpää kaikki mukapäheet turkishetaleet ympäri akkojen kauloja jne.

  Tykkää

 3. Just näin. Se nyt on selvää, että kansanedustajien mielestä tuotantoeläinten ottaminen moraalisen kohtelun piiriin on hassu ajatus sinänsä, ja vaatimus rahanteon vähentämisestä moisen moraalin vuoksi on suorastaan järjetöntä. Työpaikat ja vientitulot ja niin edelleen. Tulee mieleen joku asiaton vertaus orjakauppaan. ”Jos turkistarhaus sivistyneissä maissa kielletään, niin se vain siirtyy toisaalle, missä olot ovat vielä huonommat.” Suomi ei näköjään ole sivistysmaa, vaan se toisaa, minne ongelmat sivistysmaista siirretään.

  Uutta tällekin kyynikolle oli se, että myös länsimaisten ihmisten terveys halutaan vaarantaa syöttämällä eläimille tolkuttomat määrät antibiootteja, jotta voidaan tuottaa halpaa ruokaa. Ja jos seuraava pandemia on jokin antibiooteille vastustuskykyinen bakteeri, niin eiköhän aiemmin halpaa ruokaa vaatinut kansa silloin vaadi pyöritettäväksi tervassa ja höyhenissä jonkun eläinlääkärin, joka salli syöttää eläimille tolkuttomat määrät antibiootteja.

  Tykkää

 4. ”Suomi ei näköjään ole sivistysmaa, vaan se toisaa, minne ongelmat sivistysmaista siirretään.” Erittäin hyvin pantu. Olennainen. Kuvitellaan itsestä ihan muta kuin mitä todellisuus on. Näkökulmaharha.

  Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s