PS.

Elohiiri vasemman silmän alta on hävinnyt! En muistanut kyttäillä, hävisikö loman alkamisen aikaan vai jo ennemmin, mutta pitkälti toista kuukautta se jaksoi väpättää.

Mainokset

0 vastausta artikkeliin “PS.

 1. – Jei! Onnea! Elohiiret saavat rauhaakin rakastavan kansalaisen raivopäiseksi.
  – Olen täydellisen samaa mieltä Nessusta. Ei vaan veny.
  – Paljonko otit sitä melamiinia ( vai mikä se nyt oli). Heitin rukkaset tiskiin tänään ja tempaisin apoteekin hyllyltä. Jotkut lähtee jo duuniin kun tämä tampio pönöttää pystyssä.

  Tykkää

 2. Joo älä melamiinia ota, se on tosi pahaa eikä nukuta ihmistä yhtään. Ainakaan sisäisesti nautittuna.

  Melatoniinia, pyydä tohtorilta resetti 5mg. Yksi nappi pari tuntia ennen nukahtamista riittää mulla. No aina unet ei kestä aamuun saakka, mutta tietääpä ainakin, monelta nukahtaa. Sekin jo lohduttaa. En oo nyt loman aikana käyttänyt yhtään, mutta nukahdan melko lailla samoihin aikoihin kuin käyttäessäkin.

  En edes ostanut ikinä niitä apteekin 1-millisiä. En usko että ne nukuttaa oravanpoikastakaan. Tai no jos ottaa enemmän…

  Tykkää

 3. Ool rait. Ostin suurimman lootan ei- melamiinia ja nassutan nyt noita sit. Lukaisin eetteristä ja voi olla ettei ei- melamiini ehkä ole paras mahdollinen mulle ottaen huomion että verenpaine on levossa vaarallisen alhainen. Kokeilen kuitenkin varovaisesti ensteks alkuun. Sen puoliintumisaika on kuitenkin aika rivakka joten… ihmetellään.
  Paketissa itsessään lukee ohje puoli viiva viisi nappulaa jetlagin graaviudesta riippuen.

  Tykkää

 4. No jos tämä toimii ja jos aamulla sääret eivät ole vielä permasuoristuneet niin voisinpa hyvinkin suputtaa lekurien suuntaan, josko resepti olisi paikallaan. Nyt tässä odottelen. Illan viimeiset paperityöt odottelee tekijäänsä mutta fundeerasin ettei 3 mg luultavasti kolauta tajua ihan kokonaan kankahille.

  Tykkää

 5. Siis voi veijo! Kiitos tuhannesti vinkistä! Nappasin 3 mg puoli yhdentoista maissa, puolelta öin alkoi kroppa hidastumaan (mitä ei tapahdu tätä nykyä ikinä), puoli yhdeltä tuli selkeäksi että höyhensaaret ovat suraava ilmeinen osoite, napsin ihan varmuuden vuoksi vielä yhden m- tuotteen ja hyppäsin bunkkaan. Ennätin kirjoittaa muutaman rivin ennen kuin tuuppasin notebookin naftaliiniin. Toisin sanoen, nukahdin yhdeltä ja nukuin putkeen viisi ( VIISI! ) tuntia- mitä ei tapahdu tätä nykyä ikinä. Summa summarum, heräsin hyvin nukkuneena samaan aikaan kuin 24 tuntia sitten vasta nukahdin. Ongelma oli siinä että jälkikasvu kuitenkin herää siinä heti seiskan paikkeilla joten oma yöuni on hyvin paljon siitä kiinni, mihin aikaan onnistuu katsella luomien sisäpuolia. Olen jo touhunnut ja joogannut ja pessyt ja kiillottanut ja kirjoittanut listoja, kun normaalisti olisin laahautunut pitkin seiniä imitoiden ihmisraatoa. Fantastista! Ylisanoja! Kiitos!

  Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s