Ei liiku lehtikään

Alppimuisto-päivä meni nyt vähän tälleen. 2 x ukkonen ja tähän mennessä 3 x sade, niin että ei kiitos nyt kuitenkin. Harmittaa hiukan. Viime vuonna melkein samat sävellykset: olin kuuntelemassa pari tuntia, mutta ei jaksanut sitä, kun koko ajan vähän niinku satoi tai sitten ehkä ei.

En tiedä uskooko kukaan, miten tylsästi ja silti suht tyytyväisenä lomaa voikaan viettää. Pääperiaatteessa käyn kerran päivässä jossain, lopun ajan makaan petissä lukemassa, katson ehkä jonkun leffan, jumppaan vähän ja pörrään netissä. Jos tapahtuu ihme, saatan ihan matkustaa jonnekin päiväksi ja tavata ihmisiä. Toistaiseksi tää on ihan ok. Se ”projekti” jota kaipasin tuolla aiemmin, se saa luvan olla se, että muistan jumpata tarpeeksi. Peti taas pitää fysiikkaani iloisena toisella tapaa: istuminen on nivelille ja selälle paljon rasittavampaa kuin lojuminen. Ja voih aaah, miten lojuminen vastaakaan sisäiseen lapamatooni! :-D

Loman spekiaaliriemuja tietysti myös se, että voi herätä yhtä luontevasti viiden tai yhdeksän tunnin yöunien jälkeen, ihan mitä podi nyt sattuu milloinkin vaatimaan tai hyväksymään. Tai no, kissa pitää tietysti ruokkia järkevään aikaan aamulla, mutta sen jälkeen ihan oma päätös kuinka pitkään nukkuu lisää. Arvostan.

Mainokset

0 vastausta artikkeliin “Ei liiku lehtikään

 1. Kuulostaa. Ihanalta!

  Kannoin safkakaupasta Carlos Ruiz Zafónin Enkelipelin. Luin ekan lauseen ja jäin koukkuun. Nyt on kylläkin 57483545 muutakin kirjaa kesken ja arvelen että Carlos vaatii kaiken intensiviteetin. Kiitti vinkistä!

  Tykkää

 2. Hieno juttu. Tuulen varjo on ilmestynyt aiemmin, mutta se ja Enkelipeli liittyy silleen löyhästi toisiinsa että ne voi helposti lukea missä järjestyksessä vaan. Tuulen varjo oli pitkään myyty loppuun eikä sitä ollut missään – mutta nyt kesäkuussa hokasin kappaleen Sokoksen alekirjalaarissa. Yksi kappale, 4,50 e. Hehehehe, ostinko aika nopsaan?

  Tykkää

 3. Damnation! Uskon Matami Fortunan suosivan mua kuitenkin, olen bångannut kirjakirppikseltä vaikka mitä parhautta. Laitan Tuulen varjon varauslistalle, siis.

  Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.