Aikuiset vauhdissa taas

Mitähän täällä taas tapahtuu?! En seuraa urheilua juurikaan enkä ollut kuullut tästä kohusta mitään, joten oli pakko kysyä Guuglen kuvahaulta, millainen hirviö se tämä Bartoli sitten on. IHAN TAVALLISEN NÄKÖINEN NAINEN. Voi jumalauta että vituttaa taas nää kaksoisstandardit ja ulkonäkökeskeisyydet! Ole missin näköinen ja pikkasen avuton nukke, niin kaikki taputtaa päälaelle ja hymyilee, vaan oopa tavallisen näköinen ja taitava, niin puoli maailmaa käy vittuilemaan. Ihan kuin jossain ala-asteella! Aargh!

EDIT Jatkuu HS 12.7.2013

Mainokset

7 vastausta artikkeliin “Aikuiset vauhdissa taas

 1. No jestas sentään! Olisi mukava nähdä minkä näköinen on se urheiluselostaja, joka tätä naista on arvostellut! Taidanpa googlata sen seuraavaksi! Tämä voittaja on kyllä hyvännäköinen.

  Tykkää

 2. Niin joo tosiaan, John Inverdale bbc tennis, tässä tulos: http://ra.fi/MkuY Ihan samaa tavanomaista tasoa miehenä kuin Marion B naisena. Ei mikään Mr Irresistable. Mutta ukoilla onkin just se, että niillä on pokkaa käydä huutelemaan vaikka naama ois kuin vessanrappu ja läskit laahaisi maata. Ne vaan huutelee silti naisten ulkonäöstä.

  Tykkää

 3. Ihan vekkuli sitä on ajatella niinkin, että siinähän se mies kovasti arvostelee, mutta sitten kun tosi tulee kyseeseen, niin kyllähän se lopulta lykkii ihan ketä vaan, kuka sille suostuu antamaan. Että sen verran se ulkonäkö sitten lopulta merkitsee.

  Urheilussa ulkonäkö on tosin kyllä myös sponsorivalttia.

  Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s