Lässähtänyt viikonloppu

Ooh, nyt helpottaa. ARKI! Eilen lojuin petissä niin pitkään että lavat alkoi jumittaa. Onneksi joogat ja muu riehuminen auttaa pian.

Ja miksi lojuin? En helevetti minkään takia. Karmeaan vitutukseen johtanut tapahtumattomuusketju alkoi siitä, että havaitsin kirjaston kirjojen riittämättömyyden viikonlopun yli. Sunnuntaiksi tarvitsin siis kirjan, ja kävin Akateemisessa lauantaina hakemassa jotain. Yhden dekkarin kannessa luki ”The Japanese Stieg Larsson” joten olihan se otettava.

The Japanese My Ass
The Japanese My Ass

HUIJAUSTA! IHAN PASKAA! Timesin ukko ei ole koskaan lukenut Stieg Larssonia ja yrittää vain päteä namedroppauksella! Ihan tavallinen rikosjuttu, saatana! Hermot olis menneet jo siitäkin, että tuhlaan sunnuntain sen selvittämiseen, mihin just laitoin oikein rahaakin. Mutta jo myös lauantain (kirjaston) kirja oli ollut aika skeida salaliittohömpötys. Jos ei kahteen päivään onnistu saamaan palkitsevaa luettavaa, on aika hanurista se.

Nappasin illalla oikein nukkupillerin, että varmasti sammun nopsaan ja herään aikaisin. Ensin tabut aiheutti pari hassua näköharhaa (tavarat kirjahyllyn päällä tanssi, no big deal), ja sitten kun nukahdin, koko yön näin unia, joissa olin kirjassa, luin kirjaa ja kirjoitin kirjaa. Kirjaa kirjaa kirjaa.

No kuitenkin, onneksi siis arki ja asiallinen meininki. Nappasin kissalta pissinäytteen heti aamusta ja kiikutin sen elänlääkärille. Nyt vihdoin pääsee myös kirjastoon ja saa tuon luettujen pinon pois…

Mainokset

0 vastausta artikkeliin “Lässähtänyt viikonloppu

 1. Minä aloitin eilen Tuulen varjon. Pitää lukea uudestaan se ja Enkelipeli ennenkuin ottaa tuon ennenlukemattoman Taivasten vangin käsiinsä.

  Olitko muuten sinä, joka Camilla Läckbergistä puhui positiiviseen sävyyn?

  Tykkää

 2. Jaa. Sitten muistin väärin. Kuka lie ollut. Oli miten oli, Läckberg odottaa vuoroaan, joka tulee yllämainittujen jälkeen.

  Mutta nyt Tuulen varjoon taas ->

  Tykkää

 3. HIgashinolla ei tosiaankaan ole mitaan yhteista Larssonin kanssa. Olen lukenut vain sen kuuluisimman eli Suspect X:n ja tykkasin siita kylla enemman kuin Larssonista. Mutta Higashino onkin matemaatikko.

  Tykkää

 4. Minä tykkäsin (ja tykkään) Läckbergistä(kin), mutta Hiltusen eka on erinomainen… toinen tasaisempi eikä niin omaperäinen – kannattaa tsekata.

  Tykkää

 5. Ei tää Higashino huono ollut, vähän laahaava ehkä, ois voinut edetä ripeämpää tahtia. Mutta ei tosiaan mikään Stieg Larsson!

  Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.