Ruokauutisia ja laivameininkiä

avokadopizza

Yllä kuva Loosisterin avokadopizzasta, josta en odottanut mitään – en edes pidä avokadosta, saati että sitä voisi muka laittaa pizzaan… Ja hups! Oli niin hyvää, että hävisi lautaselta ennen kuin ehdin ottaa kuvan! Damn shait.

Tuo oli siis eilen.

haraldin herkkuja

Tänään marssin testaamaan Haraldin lounaan, koska viikko sitten menulistalta löytyi uskomattomia herkkuja. Kasvispyörykät punajuurikastikkeella voitti fazeramicat ja sodexot mennen tullen. Kirkkaasti ja terävästi! Jos duuni olisi keskustassa, tässä olisi tuleva lounaspaikkani. Vaan kun ei o. Viime viikolla röpötin punajuurikastiketta valkoisille housuilleni. Nyt viisastuneena otin pyyhkeen mukaan ja levitin sen syliini ruokailun ajaksi. Tällä kertaa röpötin punajuurikastiketta valkoiselle paidalleni. Life is.

Haraldin salaattipöytä on viikinkilaivan muotoinen:

laivan muotoinen salaattipoyta

Ja kun laivoihin päästiin… Tall Ships Race! Aukeaa varsinaisesti huomenna, mutta nyt oli hyvä päivä käydä, koska ihmisiä ei ollut liikaa, ei ollut kuuma, aurinko paistoi ja laivoja tuli. Päästyäni hollille soitin lähellä asuvalle laivatyttö T:lle tulisko hän mun kaa katselemaan. No tuli. Yhytettiin myöhemmin satunnainen laivapoika P, joten hyvä meininki luvassa. Kuulin saapuvista laivoista paljon, ja upeitahan ne oli! Miksi sitä kaikkea huomenna alkavaa oheisohjelmaa edes tarvitaan? Kovin messevää oli pelkkä paattien katselu!

tall ship entering
Norjalainen kaunotar lähestyy

Seurojen ansiosta kävin vihdoin myös Hietsun kauppahallissa, ekaa kertaa yli kymmeneen vuoteen. Siellä oli ihan kauppahallimeininki! Paljon kivoja mestoja, ja ruokaa sai myös baariolosuhteissa. (En syönyt, yksi lounas per päivä riittää… mut noi söi.) Odoteltiin isoa venäläistä Miriä, P:lla oli saapumisseurantaan Marine Radar – ihan yhtä kiva lelu kuin iPadin Flight Radar :-) Paitsi että FR on ollut mulla vain lelukäytössä, kun taas tänään MR oli ihan asiallinen vehjes. Tiedettiin ruokaillessa milloin pitää lähteä, että ehtii nähdä saapumisen.

Varsin siisti päivä! Ajattelin huomenna mennä vilkaisemaan myös, kun laivoja on parkissa enemmän.

Haraldin EXIT, viikinkikypärä päässä...
Haraldin EXIT, viikinkikypärä päässä…
Mainokset

0 vastausta artikkeliin “Ruokauutisia ja laivameininkiä

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.