Pssst, Philip Glass -dokkari Areenassa!

Aina sanon, että en juurikaan välitä musiikista, mutta ehkä vois nyt myöntää että onhan mullakin pari lempparisäveltäjää. Philip Glass ja Michael Nyman nappaa näistä uudemmista ukoista. Leffasäveltäjistä myös Eric Serra kelpaa milloin vaan. No, leffaanhan nuo muutkin on paljon säveltäneet…

Klassisen puolella on sitten enemmän populaa – ei toki ketään joiden tuotannon tuntisin läpikotaisin, mutta monia jotka miellyttää ihan täpöllä. En silti ole tehnyt edes Spotify-listaa, puhumattakaan että kulkisin tuolla napit korvissa. Silleen vähän ikävä ihminen ja old skool.

Mainokset

0 vastausta artikkeliin “Pssst, Philip Glass -dokkari Areenassa!

  1. Mul ei ole omaa puhelinta ollenkaan, vain työpaikan! Rebi rebi. Lisäksi: tämä on eka uusi puhelin töistä. Aina ennen olen tyytynyt niihin jämiin, jotka muut on jo linkaisseet laatikonpohjille :-D Tämän uuden/kalliin tilasin hiljaisena kostona muutamasta väärinkäytöksestä duunissa. Muuten olisin varmaan edelleen tonkimassa niitä laatikonpohjia.

    Tykkää

  2. Niin, ja nyt sitten kun päätin olla osallistumatta Juhlaviikoille, Philip Glass saapuu kaupunkiin.. Toisaalta, mulla on niitä biisejä kotona, hyvät reteot 1980-luvulta (tai jotain), eikä täällä ole väenpaljoutta jonka eka päämäärä on päästä näyttäytymään Juhlaviikoilla, miel skumppalasi kädessä ja julkkisseurassa.

    Tykkää

  3. Ph Glass on kyllä huikea. Kuuntelin sitä ennen muinoin tuntitolkulla putkeen. Enää meillä ei kuunnella kuin Mozartia. Poikalapsen korviin ottaa äänet mutta Mozartiin se on koukussa niin että kärsiikin sen edestä hiukan.

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.