Käyty elokuvissa

Hulluwoodissa on jo pitkään ollut yhtenä trendinä se, että haetaan/luodaan kässäreitä, joihin voidaan istuttaa kaupungin vanhimpia staroja. Tään huomaa piinallisen selvästi trailereista, jotka joutuu kattomaan ennen mitä tahansa leffaa. Eihän se paha asia ole, jos tyypit kerta on kuosissa, mutta silti jotenkin outo viba nähdä peräkkäin Liberace, Red 2 ja The Family trailerit. Varsinkin Red 2. Ja tietysti loppumaton Die Hard.

Uudessa Paranoiassa vastakkain ovatten Gary Oldman ja Harrison Ford, eikä leffasta juuri kummempaa sanottavaa olekaan. Ihan ok jos ei vaadi liikaa ja menee tahallaan katsomaan. Teknopölppää, makeita autoja ja asuntoja. Oon kyllä saanut leffoista vaikuttavampiakin elämyksiä.

No, eilen kävin kattomassa Liberacen. Eniten siitä jäi mieleen, että eh-dot-to-mas-ti haluaisin täyden selonteon sekä maskeeraushuoneen kikoista että jälkituotannon taioista. On mieletöntä, mitä Damonin naamalle ehditään tehdä leffan aikana! Siitä suurin osa on jälkituotannon magiikkaa. Laitoin siskolleni tekstarin tultuani leffasta – hän fanitti Liberacea jo kivikaudella.

Kyllä, se on Matt Damon
Kyllä, se on Matt Damon

Tosi vähän on ketään elokuvissa nyt. Siis jotain viis muuta ja minä. Kai porukat ottaa iloa irti ulkona, viimeisiä aurinkoisia viikonloppuja viedään. Kohta pitää kaivaa hanskat esiin.

Onneksi R&A tulee kohta, siellä on pakkopakko olla jotain ihan hyvääkin kamaa. Osuisipa vielä omalle kohdalle…

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.