Hyvää ja riittävästi

Oon ehkä lapsellinen tai aspie tai mitä nyt tykkäättekin, mutta musta Silta on vaan pöyristyttävän hyvä sarja. Kun Luther alkoi, olin siitäkin samaa mieltä, mutta Lutherin suhteen tuli ryppy rakkauteen jossain toissaviikolla vai milloin se oli. Mutta Silta… katon jotkut jaksot mielelläni toistamiseenkin. Nyt ollaan menossa 9/10 ja jännäkakka kurkistelee luukusta.

Ymmärrän, että juuttumukseni kirjoihin ja hyvien sarjojen ja leffojen bongailu on tietysti nälkää tarinoiden perään. Kun ei omassa elämässä ole tarinoita ihan tungokseen asti. Mutta mitä voi muka odottaa ihmiseltä, joka on nelivuotiaasta lähtien lukenut kaiken mitä on käsiinsä saanut? Toiset rakentaa lennokkeja, toiset pelastaa maailmaa, mä imeskelen tarinoita. Sou not ja näillä mennään.

HBO on tehnyt hyvää koko tv-sarjamaailmalle tuuppaamalla laatua ihmisten katsottavaksi, jo vuosikausia. Muukaan maailma ei voi enää tuksutella nunnuka-tasolla eteenpäin, vaan on rakennettava hyvää, jos meinaa saada levitystä. Ilokseni pohjoismaat on ryhdistäytyneet sekä kirjallisuuden puolella että leffoissa ja sarjoissa kansainväliselle tasolle. Tehkää, pojat ja tytöt. Mie nautin täällä toisessa päässä!

Mainokset

0 vastausta artikkeliin “Hyvää ja riittävästi

  1. Hyvin sanottu <3! Miltähän sitten tuntuu kun tää loppuu? Byyh.

    Mä näen vasta Areenasta. Tai näkisin teeveestä jos menisin kattoo kaverille, mutta raaka totuus on että klo 23 en ole toisella puolen kaupunkii vaan juuri vaipumassa uneen – ellen jo unessa – omassa petissä.

    Tykkää

  2. Silta on pitkästä aikaa poliisisarja, jota jaksan katsoa, ja se on paljon, niin helsvatun tyrttynyt olin koko helsvatun virka- ja väkivaltamaailmaan, helsvattu. Mutta oikeastaan piti sanomani, että sää oot kyllä niin ihana. Ei kukaan kuin sinä osaa askarrella yhtä hienosti hauskaa ja groteskia niin, että tuloksena on just osuva ilmaus, joka naurattaa hirveesti eikä kuitenkaan tökkäise. Tämän lausunnon musta nyt kirvoitti tietysti ”jännäkakka kurkistelee luukusta” -ilmaus, jolle hörähdin melko painokkaasti. Vuosia juttujasi seuranneena tiedän, että kyse ei ole sattumasta; näitä vain pukkaa ja pukkaa. Pus!

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s