Hieno keksintö. Nukkupillerit.

Kunnioitan kovasti.

Nyt kun hotlassa yrittää seurata, mitä eri tv-kanavilla tarjotaan, täysin yllättäen vain Frendien kopioita. Näitä sohvilla läppääviä alle kolmekymppisiä. Kiitollisena olen katsonut myös pari aitoa Frendi-jaksoo, mut se oli sit se.

Kun menee twitteriin, siellä katotaan telkkarii vehkeet kädessä, eli myös twitter on muuttunut telkkariksi. Eiku sohvaksi. Exskjuus käsitteiden sotkeminen, ihana nukkupilleri alkaa vaikuttaa, jee.

Pitkän unen toivon vaikuttavan taas päivän mielenlaatuun, koska hälinää tuleepi riittämään, alkaen siitä pakkauksesta. Matkustan tosi vähillä kamoilla ja nytkään matkatavarahihna ei tunnistanut laukkustani matkatavaraksi. Liian kevyt, vaikka 3 teepparia osoittautui turhiksi olemaan mukana. No, ei oo sama vaiva takas tullessa. Kaikki käyttämättömiksi jääneet paidat tulevat suojaamaan kivasti Mujista ostettuja kivoja ja muutamii muita lasipurkkeja. Nyt on hihnalle painoa tarpeeksi, mut pelko on niin päin että toivottavast myös käsimatkatavarat pääsevät punnituksesta läpi. Byyh.

Mainokset

0 vastausta artikkeliin “Hieno keksintö. Nukkupillerit.

  1. En ees muistanut että se on täällä. Sit se oli vaan edessä. Tai en tiedä, onko niillä oikein omakin myymälä jossain. Se mihin törmäsin, oli osasto Åhlensilla.

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.