Lounasjuttua taas

Hihkuin täällä taannoin (uh, melkein vuosi sitten), että olen löytänyt taatusti kasvista tarjoavan lounaspaikan työpäiviksi. Kävinkin siellä vuoden ajan, mutta kesän jälkeen se jäi pois, koska kyllästyin siihen että hiilari on ”aina” pasta. (No ei oo aina, mutta jäi se mielikuva, että aina.) Sitten on taas kierretty yhes ja toisessa paikassa. Olen ihan varma, että meidän talon Amica on Fazerin alkeis-keittiöharjoittelupaikka, muuten ei kaikki ne mokat ois mahdollisia. Tänään taas siellä syödessä (mm. salaattia johon oli piilotettu kinkkua) mietin, että siellä mestassa ei varmaankaan pysty varsinaisesti myrkyttymään, mutta just sitä vaille. Yks aamu siellä oli esim. niin suolaista puuroa, että maistatettuani sitä henkilökunnalla koko satsi heitettiin pois. Puuro, ei henkilökunta.

No, tää on nyt tää tilanne. Tää saattaa olla hyväkin tilanne. Joulun maissa työpaikkani muuttaa Huitsin Nevikseen, jossa lähin ruokapaikka on ABC-huoltsikka. Muut ruokapaikat on sitten kaikki kauempana, eikä kukaan niistä vielä tiedä, mitä ne on. Kai ne jotain on. Ei ne meidän Amicasta huonompia voi olla kuitenkaan. Ja kuka sitä ruokaa nyt muutenkaan tarvii koko ajan…

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s