Sekavia huomioita

Duunissa joutuu nyt taas tekemään töitä (on se niin väärin jne.), ei ehdi seilaamaan netissä juur ollenkaan.

Töissä oli hetken aikaa kivaakin. Yksi hetki oli sellainen, jossa huomasin tekeväni simultaanisti kolmea eri juttua: yhtä elävän ihmisen kanssa, yhtä edistin samaan aikaan mailitse ja yksi odotti kiireellisenä tekstiviestinä puhelimessa. Tämmöinen rytmi passaa mulle oikein hyvin, tuntee ikään kuin tekevänsä jotain.

Toinen hauska hetki oli, kun vilkkaan työkamun kanssa perinteisesti valitsimme meille hakevista ns. harjoittelijoista (ei ne oikeasti ole harjoittelijoita, mutta sanotaan vaikka näin) sopivat eli suoritimme karsinnan ulkonäön perusteella. Vain yksi kelvollinen löytyi. Mut se olikin aika hyvä. Mmmm! Valitettavasti huonommat asiantuntijat valitsevat huomenna sitten oikeasti. Toki kerromme kokouksen alussa alustavan tuloksen, kuten aina. Ottakoot sitten vaikka päteviä, jos eivät tykkää meidän puolueettomasta ja yksimielisestä päätelmästä!

Yritin pitkästä aikaa yhdistää langattoman näppiksen iPadiin. Kyl otti aikaa ja hermoa. Joo, bluetooth oli päällä, oli vaihdettu patterit näppikseen, oli sammutettu ja laitettu päälle sekä padi että näppis. Ei vaan synny. Sit rupesin vaan naputtelemaan kaikkia nappuloita täs näppiksellä, ja hups, yhteys syntyi. Mua pidetään muuten teknisenä nerona joissain piireissä. Se on lämmittävä ajatus, kunnes törmää tälleen todellisuuteen, naama edellä.

Sitten lopulta jotain asiaakin: helsinkiläiset, muistakaa että kirjastot ja helmet.fi on sulki (edit!) ti-ke, osin ma ensi viikolla. Vältä vierotusoireet, toimi ajoissa!

Mainokset

0 vastausta artikkeliin “Sekavia huomioita

 1. Kirjastot sulki? Miksi ihmeessä?

  Mäkin tykkään töissä eniten niistä tilanteista, kun on mieluummin vähän kiire kuin ei mitään tekemistä. Pienen paineen alla työskentelen tehokkaasti. Jos on vähän hommia, niin en saa aikaiseksi sitäkään vähää.

  Tykkää

 2. Korjaus (vähemmän sulki kuin muistin)

  ”HelMet- kirjastojen kirjastojärjestelmä päivitetään marraskuussa.

  Aukiolot päivityksen aikana:
  Ma 18.11. klo 9-16
  Ti 19.11. suljettu
  Ke 20.11. suljettu
  To 21.11. kirjasto on auki normaalisti”

  Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.