Nyt ei lähe

Lorvikatarri on iskenyt täysillä. En olis varma, että pystyn hankkiutumaan pyjamasta eroon koko päivänä. Katselin leffojen aikatuluja, mutta noup, yksi ainoa kiinnostava ja sen ehtii tarmokkaampana päivänä. Lukaisin eilen aloittamani Mossad-kirjan loppuun. Taas yksi viihdyttävä historiatietämykseni aukkojen paikkaaja. Olisi aikas mukavaa lukea samanlaiset tarinakokoelmat myös esim. CIA:lta ja KGB:ltä. Vinkkei saa antaa.

Oho, kylläpä kävijälaskuri helisee – Mossad, CIA ja KGB mainittu samassa postauksessa! Rauha vaan, NSA, mää ihan vain kirjoj

Mainokset

0 vastausta artikkeliin “Nyt ei lähe

 1. Öööö siis terroristijärjestöt ja valtion turvallisuusekspertit tosiaankin voivat toimia ”tarvittaessa” melko samoilla tavoin, mutta onhan ne kumminkin eri juttuja, eikö?

  Tykkää

 2. HAHAHA! Meinasin just että helmihän olisi mainita joku t error ist- ryhmä ja saisit rapakontakaiset luulosairaat ihan pois tolaltaan. Muistan joskus tapailleeni pari kertaa erästä Siitä Maasta kotoisin olevaa laivaston hyljettä. Siis tässä maassa. Voi jeesus sitä mustien jenkkiautojen leegiota mikä lipui kiiltelevänä tummennettuine laseineen asunnon edestä. Ensin nauroin niille, sen jälkeen kun kävi vituttamaan tarpeeksi keitin kupin kahvia että jaksais seuraavaa missiota. Nimittäin menin parvekkeelle ja suoritin kuninkaallisen tervehdysoperaation. Heilutetaan kättä sillai niinkuin jotain urpoa tutkaa. Vittu että niitä jätkiä vitutti. Naama punaisena ne otti valokuvia auton sisällä pystysänkitukka tutisten. Sit se hulluus vain yltyi kun Hylje löysi kirjahyllyistä SAS Survival Guide- kirjan (ostin markalla- joo tästä on aikaa- jostain kirjatorin alepöydältä) ja kävi tiukkaamaan olenko Venäläinen Vakooja. No mähän jallitin sitä ihan kybällä ja sanoin että olen aikuisten oikeesti vasta- vasta- vastavakooja JA SE KUSIPÄÄ USKOI SEN! No kyl mä tiedän että nää poskipäät on aika vakuuttavat mutta joku raja nyt sentäs. Eikä noin tyhmiä saa oikeesti kiusata, se olisi julmaa. Funtsin kuinka päästän hylkeen vapaille vesille mut sit käsky kävikin että Venakkoon on kato paree katkaista välit. Näin Jekaterina Onatop vapautti haavistaan hylkeen takaisin omaan laumaansa. Aamen.

  Tykkää

 3. Sä oot kyllä aika uskomaton :-D Oma hylje vois olla kyllä hyvä, nehän on silleen aika napakassa kunnossa jne.

  Ei hitto, sun juttuja kun lukee niin tajuaa ettei mul oo elämää ollenkaan. no ei se mitn.

  Tykkää

 4. HERRAN JESTA SENTÄS se oli Napakassa kunnossa! Mulla ei ollut milloinkaan aiemmin ollut sellaista yksilöä eikä kyllä sen jälkeenkään (nyttemmin tietty kuiva kausi viettää piakkoin vuosikymmen-juhlaa-aion ostaa shampanjaa, jos tästä tilanteesta ei sarkasmia saa revittyä niin sitten ei mistään…AANNYWAYYY) ole ollut mutta aikaisempien empiiristen tutkimusten mukaan saa olla vaikka kuinka kymppi haba (niinkuinolivoijeesussentäs) mutta jos se on ihan paska ja saatanan tyhmä niin ei sitä kyllä kauaa jaksa. Vaikken mä alun perinkään ajatellut harrastavani avaruuden tutkimista ja hiukkasfysiikkaa sen hylkeen kanssa, niin joku raja sentäs silläkin hulluudella on oltava. Siis se läppä mitä mä sille syötin sai sen entistä enemmän tenttaamaan mikä mun *oikea* nimi on ja mitä enempi se mua kuulusteli sitä terävemmiks mun kulmahampaat kasvoivat ja sitä poskettomampaa läppää mä sille heitin ja SE SÖI SEN KAIKEN!!! Ihan sairas kierre. Mitä tyhmempi se oli, sitä kierompi ja ilkeämpi mä olin. Sitä paitsi, kun kävin kaupungilla kaffeella frendin kanssa, se soitti ihan hysteerisenä sen jälkeen koska kolme totaalimustaa jenkkikoslaa oli parkattuna sen asunnon eteen 24/7 sen jälkeen ja frendi sanoi että kuule soittele sitten kun hylje on paiskattu mereen takas ja vielä kun kuukausi ja jotain olet ollut ilman meren eläviä, mä en halua niitä hulluja tänne asumaan.
  Joo, ja muistan kun kerran tarpeeksi juili se idioottien kyttäys, lähdin ihan kamalalla rankkasateella juoksemaan Töölönlahdelle. Niin pahalla ettei kukaan juokse missään, no eikö saatana viiden minuutin päästä totaalisen kuiva militaritukkainen kaappi juokse sakemanni narussa ensimmäisen pusikon takaa! Juoksin edelleen ja seuraava viisiminuuttinen kului ja kaksi sänkipäätä juoksi seuraavan pöheikön takaa. Nooh, siinä vitutuksen tilassa juoksutin ukot lätimäriksi ja ihan hyvän aikaa myös (siihen aikaan todella pystyin juoksuttamaan hylkeitä henkihieveriin. Juoksin yhden frendin ongelmadalmatialaisenkin näännöksiin vaikka siihen menikin lähes 30 kilometriä. Tätä nykyä menen raput hissillä, dänks) pistin jätkät ravaamaan. Yhdes vaiheessa aloin rallattamaan sitä däädäädääädäädäädäädääää mikä ikinä se onkin mitä ne veisaa aina juostessaan. No nehän hehkui kirkkaan fuksian värisinä hetken kunnes häipyivät vähän ajan päästä joihinkin niihin pusikoihin mistä tulivat. Tai sit ilmaan, paljon kiinnostaa. Niin, ja näillä kaapeilla oli tumman siniset vermeet missä oli kaikilla paidassa printti ” rapakontakainen laivasto”. Reeeeal smaaaart, guys. Näin ollaan under cover sillai fiksusti.

  Tykkää

 5. …ja mitä tulee elämään.Trust me, sis kyllä sulla on. Ja vaikka mustakin tuntuu ettei mulla ole elämää niin kyllä mulla on, se on vain niin täydellisen erilaista kuin mitä tuli ennen sählättyä.

  Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.