Kirjasto superpalvelee, aina vaan

Siellä oli kymmenen aineistotilausta, joista yritin vaihtaa toimituskirjaston osoitteen. Tupeksin sen verran, että onnistuin poistamaan tilaukset. Itkupotku!!! Kirjoitin tietysti apua-mailin kirjastoon, ja hepä hyvinkin auttoivat. Kirjastossa säilyy kuukauden verran tieto poistetuista varauksista! Eli korttia heiluttelemalla sain listauksen onnettomistani ja pystyin tekemään varaukset uudelleen. Jonopaikathan siinä tietysti suli, olen nyt kaikissa jonoissa viimeisenä. Mut ei se mitään, joskus mä ne kirjat ja leffat saan kuitenkin.

Pitää vaan ennen joulua muistaa, että jonosta ei ole tulossa mitään, vapaapäiviin varustautuminen sujumaan siis ihan hyllymeiningeillä.

Mainokset

0 vastausta artikkeliin “Kirjasto superpalvelee, aina vaan

  1. Kirjasto on kyllä ihmiselle hyvistä hyvin paikka. Hyllymeiningistä puheenollen… tarttis saada niitä meille lisää. Paljon lisää. Pinot senkus kasvaa mutta onhan se jotenkin niin kovin kotoista.
    Oletsä lukenut Jellounia? Voi elämä! Niitä kirjoja joita on luettava haavi auki ja välillä on otettava tuumuutauko ettei oma tyhmyys sörssi kirjoituksen loistavuutta. Että ennättää käsittää siitä kaiken. Kirjakirppis on jälleen tehnyt elämästä parempaa usealla Jellounilla. Harvoin noita tommosia osuu kohdalle. Noin vain.

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.