Sateinen lauantai

Seulaan ei jää just mitään kun yrittää katsastella, minkä filmin oikeasti nyt haluaisi nähdä. Melkein kaikki itseä kiinnostavat jo nähty, yhyy! Mutta olihan vielä Me ollaan parhaita! Moodysson lunastaa! Ihan parasta settiä, hymyilin varmaan koko leffan läpi. Vuonna 1982 olin jo yliopistossa eli kymmenisen vuotta vanhempi kuin elokuvan teinixit, mutta muistan niiltäkin ajoilta samaa itse tekemisen meininkiä. Meiän omat bändit, meiän omat teatterit ja sitä rataa.

Muu yleisö? Yli puolet teinejä, loput meitä aikuisempia. Tämä on jostain syystä leimautunut lasten leffaksi, mihin ei ole mitään järjellistä syytä. Tämä on ihana leffa kaiken ikäisille! ”It’s better than a triple espresso; its lead actresses grab your attention and take off with it.” (Kent Turner)

tiff-we-are-the-best_01_large

Sitten ihan muuta. Taloon on taas muuttanut uutta väkeä. Jotka eivät tajua, että klo 4 ei jumalauta tulla bilettämään ja huudattamaan musiikkia kerrostalossa. Mistä vitun laavuista näistä muuttaa? Anyhoo, kävin sanomassa vaimennusloitsun kun ei muuten näköjään luonnu. Toivottavasti viimeisen kerran. Nyt onkin jo monta vuotta ollut melko hiljaista. Jotkut etkottaa ehkä jonnekin jopa 24 asti, mutta niistä tietää, että ne on lähdössä. Tosi harvoin on kuulunut yöllä enää yhtään mitään. Mutta joitain aina pitää kouluttaa…

Sää on kääntynyt sateiseksi. Se saattaa tietää liukkautta jalkakäytäville. Shit, nyt se pelkääminen taas alkaa :-(

Mainokset

0 vastausta artikkeliin “Sateinen lauantai

  1. Kiitti vinkistä, ihan ehottomasti täytyy mennä katsomaan toi leffa!
    Traileri jo viehättikin, mutta jäin miettimään, että onko se nyt sitten teini- vaiko aikuisleffa. Vaikkei se teinileffakaan mitään haittaisi, jos on hyvä semmoinen.

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.