Normikosmetiikkaa latvoihin

Luonnonkosmetiikan puolelta on ollut mahdoton löytää hiuksiin hyvää latvasuojaa. Nytkin mulla on tuolla kolme spraytä, jotka ei tee rooliaan. Latvasuoja toimii jos siinä on silikonia (paha) tai jotain öljyä. Olen siis kokeillut esim. kookosöljyä. Liian raju – latvat jää tosiaankin öljyisiksi, ja rasva leviää helposti ympäri tukkaa. Ei hyvä.

Normikosmetiikan puolelta olen käyttänyt vuosikausia Bonacuren latvasuojia, jotka siis toimii, mutta kun ei aina jaksaisi samaa. Nyt menin Sannin hiuspostausten yllyttämänä penkomaan Schwartzkopfin hyllyä Anttilassa, ja toiveikkaasti laapaisin sieltä mukaan got2b styling oilin, joka vakuuttaa olevansa non-greasy ja kesyttävänsä hiuksia. No, meinasin että saa kesyttää sitten latvat, katotaan miten käy. Ei käynyt huonosti! Arganöljy tuntuu heti latvoihin laittaessa öljyiseltä, mutta se fiilis häipyy, jää vain latvat joista sormet menee rallatellen läpi. Hieno löytö!

Img-CGB2P-S9-50-XX-XX_1

Mainokset

0 vastausta artikkeliin “Normikosmetiikkaa latvoihin

  1. Mitä sä haluat on prokkanaöljy. Älä säikähdä, se on oranssia mutta se on hiuksille nestemäistä silkkiä. Ainoa öljy mikä ei latista mun beibifaineja hiuksia on juurikin tuo porkkanaöljy. Hiuksia kosteuttava juttu on myös ruusuvesi. Lonaat sitä vaikka kuinka paljon tahansa, hyvyys odottaa edessä joka tapauksessa. Entisessä elämässä kun omasin pitkän fledan, lonasin ensin ruusuvettä tukkaan ja sen jälkeen suin porkkanaöljyä latvoihin, kampasin läpi ja kieputin nutturan. Vualaa ja kuivuttua oli aika pähee, tuoksuva ja lasimaisesti kiiltävä tukka. Pestessä suosittelisin urtekramin ruusu-hoitoainetta (kosteuttava) ja sekoita hoitoaineeseen hunajaa. Hunaja kosteuttaa hiuksia ja siinä on hyvin laimea luontainen peroksidi (tämä selvisi sen jälkeen kun suihkunutturan jäljiltä (laitoin hunajaa ja hoitoainetta, kietaisin lenksulla niskaan ja jatkoin suihkuttamista ja annoin mömmöjen vaikuttaa) yhtäkkiä huomasin omistaavani monta astetta vaaleamman niskapläntin joka oman kokemuksen mukaan kuukausien käytön jälkeen tepsii kyllä aika näyttävästi- paitsi sulla ei varmasti näy eroa sikäli mikäli olen oikein ymmärtänyt.

    Tykkää

  2. Hienoja vinkkejä, kiitos! Porkkanaöljy saa siirtyä myöhempään kun mulla on nyt tätä muuta täällä, mutta pidän nää mielessä.

    Tykkää

  3. Päivitysilmoitus: Öljyinen juttu | Laua ääres

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s