Perse

18279booty1

Kuvan kertoma persvarustus on nykyään ihaninta ja tavoiteltavinta mitä hirvittävän suuri osa miehistä ja naisista tietää. Musta tuo näyttää lähinnä siltä kuin alieni olisi takertunut muuten normaalin ihmisen hanuriin. Käsittämätön trendi. Mutta enhän mä muutenkaan ymmärrä kehonrakennusta silloin kun se tarjoutuu pimeimmillään. Ne oranssit kuivalihat… YIIIII!

Mainokset

0 vastausta artikkeliin “Perse

 1. Ei mitään luomua, kun persien pitää olla kaksi hirvittävän isoa mutta pimakkaa palloa. Eli lihakset on pakko treenata koomisesti yli, sit on niinku kauheen haluttava ja ajantasalla.

  Tok tok.

  Tykkää

 2. Tuo potkii joihinkin. Henkilökohtaisesti ei ehkä niinkään. Mutta niinhän se on aina jos on joku kohta suhteettoman kokoinen ja poikkeaa radikaalisti mittakaavasta. Esmierkkinä voisin käyttää aikaa jolloin olin tuottanut toisen ihmisen. Yhtäikkiä sain luomuna kaksi koripalloa. Tämä ei ollut mikään kielikuva edes- jouduin ompelemaan rintsikat koska erityisliikkeistäkään ei löytynyt K/L kokoisia kuppiloita. Se oli suhteetonta tähän habitukseen ja koripallojen aiheuttama reaktio oli lähinnä hämmentävää parhaassa tapauksessa ja hirvittävää pahimmassa. Miksi kukaan haluaisi tietoisesti ahtaa myrkkypusseja mihinkään ulokkeisiinsa on täysin käsittämätöntä, esmes se yksi whorehausian. Bööna näyttää siltä kuin ois aina paskat housuissa, toisaaltase lienee pian pienempi paha kun kasvot näyttää koko ajan lähestyvän michael jackson- koulukuntaa.
  Ja taas toisaalta, jos ja kun oma luontainen genetiikka ohjaa habitusta johonkin suuntaan niin more power to ya. Esmes oman jälkikasvun erään luokkakaverin äiti kun tuli käymään meillä, se nainen lipui eteenpäin. Kolttu oli niin pitkä ja perinteinen etten nähnyt koskettivatko sen jalat maata mutta se nainen oli Afrikkalainen Kuningatar ja se lipui. Hengasin vanavedessä ja funtsin että ehkä siitä ylevyydestä voisi jotain tihkua ympäristöön? Eikä todellakaan ollut viiskyt kiloisesta itikasta kysymys ja sen hanurin päällä olisi voinut kuljettaa tarjotinta ja se kaikki oli aivan täydellistä.

  Tykkää

 3. Mut mustien hanureissa monasti on (kuulemma, en ole tutkinut asiaa) ihan luonnostaan enemmän tuollaista tarjotinmateriaalia. Kun taas ne pinkeät jättipyöreydet, joihin viittasin alieneina, ne on hankittu tosiaankin joko hirveällä jumpalla tai vielä surullisemmissa tapauksissa plastiikkakirurgin pöydällä.

  Tykkää

 4. Eikös tuo ole lähinnä sellaista ”varastorasvaa”, jota kertyy naaraille pebaan ja miehille eri paikkaan. Sellaista lipidiä, mitä elimistö käyttää ensimmäisenä?

  Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.