Kierto

Heti aamusta etsin loput VHSt mitä nyt numeroista 0-99 vielä oli täällä ja *piuuuu!* edes päin katsomatta roskiin. Urhea Zepa! Aplodeja! No sen verran vilkaisin, että menikö jotain mitä saattaisi tarvita hankkia takas dvd:nä. Roudasin kassit roskiin, yhet toiset kassit kirpparille ja päädyin automaattiohjauksella Stokkan 6.90e dvd-tarjonnan ääreen. Viisi leffaa, vain. Semmoisia joita todennäköisesti ei saa kirjastosta. Oli mulla enemmänkin, mutta sitten tajusin että turhaan niitä klassikoita kotiin ostaa, kun niitä saa lainaksikin.

Nyt ois VHSiä enää 100-266 jäljellä… niin plus valmiina ostetut kolmisenkymmentä. Huoh, on tää luopuminen vaikeaa ja pätkittäistä.

Naapurit perkele. Nyt ne soittaa Juicea ja Kalliolle, kukkulalle -osastoa niin että kaikki kuuluu. Tuo Kalliolle, kukkulalle ei näköjään oo mikään sukupolvijuttu, vaan joka sukupolven täytyy huutaa se sama biisi läpi :-D Pakko antaa anteeks, itekin sitä sen verran huutanu keskellä yötä eri kämpissä.

– – –

Luvun alla:
David Baldacci: Kaappaus

Mainokset

0 vastausta artikkeliin “Kierto

 1. Mitä ihmettä, en mä oo ikinä huutanut Kalliolle, kukkulallea missään, enkä kuullut muidenkaan sitä tekevän. Onks tää nyt joku Helsinki-juttu?

  Tykkää

 2. Ei suinkaan, kyl se on ihan kokoSuomen juttu! Eikä tarvi näköjään olla edes 60-luvulla syntynyt, samalla lailla se lähtee nuoremmiltakin :-D

  Tykkää

 3. Ooh, reipasta toimintaa tuolleen luopua VHS-kaseteista! Mulla ei ole mitään, millä niitä pyörittäisin ja silti niitä on vielä laatikossa paljon… Ehkä pitää ryhtyä poistotoimiin.

  Tykkää

 4. Mulla on 2 nauhuria. Toista ei ole vielä edes kokeiltu (tuli käytettynä kamulta) mut pitäis olla toimiva. Oma vanha toimii varmasti.

  Tuskin ne sunkaan 2000-luvun alkupuolen nauhat enää on katselukunnossa btw :-) Roskiin vaan…

  Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.