Puutteita

Taidan perua täällä esitellyn, Nauku-Mammalta pöllityn idean kirjata päivityksen perään luvun alla oleva kirja. Mulle siinä näyttäisi kirjautuvan joka kolmas kirja tai vastaavaa, ei paljon järkee. Unohdetaan.

Nyt parin vuoden ajan olen poltellut pari kolme pikkusikaria per päivä, en joka päivä mutta useimpina kuitenkin. Ikävästi alan heräillä yöllä yskimään. Pakko pitää taukoa taas :-( Mutta toisaalta, sitten taas kun poltan sen ekan, aijai että maistuu hyvältä vaniljasigge. Polttamatta oleminen ei ole kauheen hankalaa, koska muutenkin on mennyt päiviä ilman. Vaan kyllähän se silti tulee välillä mieleen… Huoh.

Toinen pikkasen kiusallinen juttu on tää, kun ei silmät enää tahdo kestää ihmisen harrastuksia. Mä vaan lukisin kirjoja ja nettiä, mutta kun jo muutaman tunnin kuluttua silmissä alkaa sumentua. (Hieno vanhuus tulossa btw) Sitten joutuu pitämään taukoa ainakin varttitunnin että näkö palautuu ennalleen. Ihan paskaa.

Että lähenpä tästä nyt sitten taas tauolle. Ja kahvia.

Mainokset

0 vastausta artikkeliin “Puutteita

 1. En ole koskaan voinut polttaa mitään (koska olen viktoriaanisen keuhkotautinen ja allerginen elämälle) mutta komppaan sen että vanilijaiset pikkusikarit tuoksuvat aivan ihanalle. Ne sellaiset kosteat jotka näyttää lakuilta.

  Oletko jo lukaissut Jonas Jonassonin Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi?
  Huonoksi onnekseni aloin lukemaan sitä lastenpsykiatrian polilla odotustiloissa ja nanosekunnissa sain nuppitohtorin jututtamaan itseäni. Toki hän tuli kyselemään pojan vointia, toki hän halusi kuulla viimeisimpiä uutisia, toki hän varmastikaan ei hämmentynyt nurkan takaa pakosti tyrskityille naurun huonosti tukahdetuille hehetyksille… Nyt päivä myöhemmin huomasin missanneeni ziljoona asiaa koska en saanut sitä näpeistä pois ja loppumetreillä jouduin vetämään tiukkaa siivua inhalaattorista kun happi meinasi loppua kesken räkätyksen. En aikuistenoikeesti muista lukeneeni tällaista kirjaa. Milloinkaan. En aiemmin.

  Tykkää

 2. Eipä se polttaminen niin hengentärkeetä olekaan. Sen välttäminen tietty voi enenmmänkin olla.

  JOO olen lukenut Satavuotiaan! Otin sen heti kun pongasin kirjaston listoilta! Eittämättä yhtä hyrisyttävä kuin Hitlerin kylkiluu (Pete Suhonen). Ihmeellistä etten ole näköjään sanonut blogissa siitä mitään..? No enveis, sehän tuli nyt joulunpyhinä myös leffateatteriin, oli koko ajan loppuunmyyty. Kävin kattomassa. Ihan kelpoisa!

  Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s