Iik EU!

Luen harvakseltaan Ilkka Remeksiä, musta se on vähän samaan tapaan konemainen ja laskelmoiva kuin Nesbø. Mutta äsken luin taas yhden. Tää Omertan liitto on siitä metka tapaus, että näin pipoaikaan eli litteällä tukalla kannattaa lukea kirjan dokumentaariset liitteet ensin, ne nimittäin nostaa tukan pystyyn aika hyvin. EU ja varsinkin se Brysselin jengi, mikä mafia! Jopa EU:n sisällä oleva valvontaelin on ihan yhtä tyhjän kanssa, koska kun sinne ilmoittaa jonkun EU-tyypin rosvonelkeistä, rosvo saa ylennyksen ja nollan lisää palkkaan, kun taas ilmoittaja nukkuu kalojen kanssa. Plus että verovaroilla kerättyjä rahoja tietenkin jaetaan vanhalla hyvällä sulle-mulle-ja-meidän-kamuille -periaatteella aika näyttävän huolettomasti. Koska kukaan ei koskaan joudu vastuuseen mistään… mitä väliä?

Huu! Liitteet oli järkymmät kuin itse tarina, vaikka ne toisiaan heijastaakin. Jäin ihan miettimään, miksi aikoinaan äänestin EU:n puolesta. Kai se oli se ”ei meidän kannata jäädä tänne pimeään ja kylmään nurkkaan yksinään”. En oo kyllä ollenkaan varma, että enää olisin samaa mieltä. En nyt sanoisi, että Norjallakaan niin huonosti menee, ilman jäsenyyttä. Nyt jäseniksi on pyrkimässä myös kaikki kuumakallet, jotka saa sodan aikaan mistä vaan ja tarvitsevat rahaa niin perkeleesti muutenkin. Hyvä meininki.

Mainokset

0 vastausta artikkeliin “Iik EU!

  1. Itse asiassa vietin *AEPL useamman kuukauden Belgiassa. Se koko maa on totaalisen kahtiajakautunut flaameihin ja vallooneihin ja ainoa asia mikä pitää sitä soppaa kasassa on EUn rahat. Huonoksi onnekseni tutustuin muutamaan ammattimaiseen lobbariin siellä oleskelun aikana ja näin omin silmin kuinka toimii ihmis-hahmot joilla ei ole hajuakaan inhimillisestä moraalista. Niille otuksille kaikki on kaupan. Kauheita otuksia. Hirvittäviä. Brysselissä on kokonaisia suuria rakennuksia rakennettu EU- rahoilla kulisseiksi lobbausfirmoille…rakennuksissa ei ole mitään aktiviteettia. Belgialaiset ovat yhteismielin hiljaa näistä ei kovin harvinaisista aavebisneksistä, se on terveellisintä heille ja perheilleen.

    *Aika Ennen PoikaLasta

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.