Lähes hereillä

Tälle päivälle oli kuulemma ennusteltu etelään jopa +10°C. Rohkenen epäillä, kun kattoo ja kuuntelee tuota tuulen ujellusta ulkona. Ei ole ihmisen ulkoilusää. Eikä tarvitse kissaa pissittää puistossa, haha – ten points, kissa!

On taas yksi maailmanhistorian laiskimpia päiviä. Olen lukenut uusimman Denise Minan ja katsonut Areenasta kaikki sunnuntain perinteiset, paitsi lopetin Morsen katsomisen jo viime viikolla, kun jaksot on niin pitkiä. Elokuva saisi olla puolitoista tuntia, mutta eihän enää edes tehdä muuta kuin vähintään kaksituntisia :-( Sarjojen jaksot taas kelpaisivat 40-60 minuutin siivuina. The Wire loppui puolitoistatuntiseen. Saa anteeksi.

Eilen aamiaisen jälkeen nukuttiin kissan kanssa kolmituntiset lisäunet. Tänään tunnin verran. Nukun mielestäni viikolla ihan tarpeeksi hyvät seitsemisen tuntia per yö, mutta kai näissä viikonlopun lööbailuissa on jotain korvaushoitoa mukana. Ainakin fyysisesti olen heti paremmassa kunnossa kymmenen kuin seitsemän tunnin jälkeen. Mikään ei arista ja satu silleen kuin liian vähän unen jälkeen. Myös viikon etä(koti)päivässä on just tämä etu, että voi nukkua ittensä kivuttomaksi ennen kuin aloittaa hommaduunit. Jes ai laik it.

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Lähes hereillä

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.