Swell

Ihmeellistä. Siel ne kundit on istuneet viikon mun iPadin päällä, kun ”täs on find my iPhone päällä, ei voi tehä mitään”. No ei voi olla, kun ite sen käänsin pois päältä heidän nähtensä firman tiskillä. Miten se on edes voinut mennä päälle ilman mun salasanaa? Ja kuinka pitkään ne ois jättäneet tään käsittelemättä ellen olis itse ottanut yhteyttä? Just tällaista en jaksa.

No, ohjeista huolimatta en saanut käännettyä Findia pois etänä, joten jouduin sitten tekemään tyhmästi ja laittamaan heille mun salasanan ja käyttiksen emaililla. Rasittaa, koska se on tyhmää – vaikka on kyseessä Mac-huolto joojoo, ja voi luottaa joojoo. Kun vuosikausia on kuitenkin paukutettu päähän että salasanoja ei luovuteta jne.

Ok tietenkin vaihdoin salasanan. Omppu saattaa lähettää uuden vehkeen jo maanantaina?

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Swell

  1. Ex-työpaikkani mikrotukihenkilöt pyysi välillä salasanoja tekstiviestillä. Samaan aikaan toisaalla levitettiin tietoturvaohjetta, jossa sellainen tiukasti kiellettiin. Ei oikein tuo tieto kulje.

    Tykkää

  2. Henna, meilläkin joskus laitetaan firman sisällä tekstarina, mutta vain salasanoja. Eli ilman mitään yhteyttä mihinkään. Oikeat IT-henkilöt ei tietenkään tee niin :-) mut me toimistoråtat kyllä.

    Mamma, ois kiva! Sitä vaan ihmettelen, kuin he sanoi mulle jo monta päivää sitten, ettei pystyneet löytämään vikaa, jos heil on ollut tää Find-ongelma koko ajan… Joku taitaa nyt pikkasen huijata, joo? Mutta jos lopputulos on ehjä ja mieluiten uusi paddero, niin who cares.

    Voi jestas, nukuin äsken kahen ja puolen tunnin pikku päikkärit puoleen kymmeneen saakka, ja nyt on taas virtaa niin että sykkyrälle asti

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s