Hyydelmä

Eilen piti olla joku superhellepäivä. Joo, kipusihan mittari himpan yli kahdenkympin. Pitäisi olla vaikuttunut? Tänään piti taas tulla kesän isoimmat ukkoset. Pashanmarjat mitään oo tullut. Niitä odotellessa nyt sitten. Hiki valuu kyllä kiitettävästi, niin että jospa iltaa kohden?

Muuten ihan turha päivä. Vasen polvi on tehnyt turboamista jo pari päivää eli samalla se jäykistyy enemmän. Kävin aamulla kirjastossa ja ruokakaupassa, ja sitten olikin syytä hyydähtää petiin huumekauppadekkarin kaa (jälleen valitettavasti vain kirja). Nyt vetelen pillereitä kuin karkkia että pääsisin tästä vielä vähintään venyttelemään, mutta muutakin jumppahumppaa pitäis suoritella. Katotaan kuin käy.

Jaha, kissojen vittuilukisa tipautti just metallisen kynttilänjalan kirjahyllyn päältä pöydälle, jossa se olisi voinut rikkoa kameran, puhelimen, tietsan jne. Ei rikkonut. Yrittäkää uudestaan, pellet.

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Hyydelmä

  1. Yritän aina välillä saada itteeni lähtemään rantsuun, mutta ei viiti jos ukkonen tulossa. Eihän se sitten tuu, tietenkään, mutta enpä lähtenyt rantsuunkaan. Huijatkaa mua lisää, sääukot!

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.