Nyt rupee olemaan liikaa

Nyt tää helle alkaa vituttaa. Viimeinen lomaviikko aukesi, ja edelleen luvassa samaa paskaa, jopa vielä kun lähden töihinkin. No sitten en enää ite kärsi niin paljon, mutta kissat jää tänne koppiin silti.

Menisin elokuviin viilentymään, mutta kaikki katsomisen arvoinen on jo katsottu. Toinen hyvä paikka on tietysti kaupat ja kauppakeskukset, mutta jaksa sielläkään pyöriä loputtomiin. Tulee vaan houkutuksia ostaa sitä ja tuota ja piipaapoo.

Unskaan en jaksa mennä joka päivä. Ei sielläkään ihminen varsinaisesti viilenny enää, kun sää on mennyt tällaiseksi. Muutenhan se on loistava mesta, toki. En ois ikinä uskonut, että toivoisin uimaveden olevan kylmempää. Ainahan se on ollut mulle liian kylmää tai nippanappa sopivaa :-D

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Nyt rupee olemaan liikaa

  1. Suosittelen viilentymistarkoitukseen vanhoja kivikirkkoja. Espoon ja Vantaan kivikirkot ovat joukkoliikenteen piirissä. Kerran yhdellä kurssireissulla kävin Hattulan kivikirkossa ja jösses kun siellä tuli kylmä vaikka ulkona oli samanlainen helle kuin nyt. Lohjalle jos menee, niin siellä ovat maalaukset vielä näkyvissä.

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.