Kolmeekymppii+

Varsin outoa olla töissä. Tänään olen saanut tehtyä kaksi asiaa. Noin kynnen kokoisia, ei siis mitään suurproduktiota. Aivot seisoo ihan kokonaan, mut hyvähän se on että ees jokin seisoo, kuten sanotaan.

Eilen pelkäsin koko päivän, millaisessa hellehelvetissä kissat on kotona joutuneet elämään. Kotiin mennessäni ei ollutkaan kuin 36°C pelkäämäni neljänkympin+ sijaan! Kolme tuuletinta (yhden lainasin töistä, oma vanhin tuulettimeni alkoi samantien mennä rikki – mikä ajoitus), läpiveto ja wohoo, kohta olikin enää 33°C ja siinähän voi jo melkein elää. Paitsi ei ihan. Voi jestas että mä vihaan tätä hellekautta. Ai niin, sanoin sen jo. Mutta vihaan sitä myös siis täällä ilmastoidussa toimistossa.

Mainokset

8 vastausta artikkeliin “Kolmeekymppii+

 1. Mulla alkoi kans työt eilen, innoissani ajattelin pääseväni ilmastoituun työhuoneeseen. Ilmastointilaite on kuulemma neljä viikkoa sitten mennyt rikki ja korjausta odotellaan. Kotona ja töissä siis 30 astetta. Prkl. Onneksi on sentään auto, jossa toimii ilmastointi…

  Tykkää

 2. Neljä viikkoa! Jestas. Kyllä on korjauksella mietintäaikaa!

  Ei meilläkään kovin viileää ole kuin aulatiloissa, työhuoneissa on varmaan jotain 22 mutta parempi sekin kuin 30.

  Tykkää

 3. Pihalla joka päivä yli 35 astetta, sisällä aika paljon enemmän. Laitoin ilmastoinnin kahdeksi tunniksi päälle ajastimen kanssa kun lähdin duuniin ettei hamsterit paistuisi, Tai luulin laittaneeni, kun tulin 12 tunnin päästä takaisin oli koko kämppä kivan viileä. No olipa hamstereilla kivaa eikä sähkölaskukaan taida olla paljon enemmän kuin kuukauden liksa.

  Tykkää

 4. Teil on sentään ilmastointi. Meille ei saa varmaan edes laittaa mitään ylimääräistä kylmennystä ilman rakennuslupaa tai mitä näitä nyt on. Mut kiva että hamsut edes sai viileän päivän :-) Rahaa se vaan on, sitä menee sitä mukaa kun tulee.

  Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s