Antti Hakala ei ole edelleenkään Jeesus

Tää on taas tätä Hakalan omaa skeidaa, jonka se saa läpi jokaiselle toimittajalle erikseen. Sanon uudestaan: Hakalan pohjalliset ei poikkea muiden valmistajien pohjallisista. Mulla on vuosien kokemus sekä Hakalan että neljän muun valmistajan pohjallisista. Kaikki tekevät tai ovat tekemättä saman. Hakala vaan pälättää toimittajat pyörryksiin – samoin kuin asiakkaat – niin niiltä tippuu kaikki kriittisyys päästä. Pälä-pälä-pälä.

Kuva lisätty 13.4.2015:
leike lehdestä Hakalaa vastaan

4 vastausta artikkeliin “Antti Hakala ei ole edelleenkään Jeesus

  1. Ja hirvee lärppä! Ensikäynti voi viedä hyvin yli kaksi tuntia, koska toi puhuu ihan koko ajan ja mainostaa itteensä, vaikka eikö se asiakas ole jo siinä.

   Tykkää

   1. Sumeaa logiikkaa on myös se, että miehellä ei ole koulutusta, koska hän on keksijä (jollaiseksi synnytään eikä kouluttauduta), ja keksijät ovat keksineet koulutusjärjestelmän. Tätenkö hän on itse keksinyt koulutusjärjestelmän tai ollut mukana sitä keksimässä? Ja onko se tarkoittavinaan, että keksijät ovat kaikkien alojen asiantuntijoita?

    Niin tai näin, en luottaisi terveysasioissa kouluttamattomaan ihmiseen, joka keksii asioita jalkashampoosta tuulivoima-asioihin. Pohjallisista en sano mitään, koska en ole ikinä tukipohjallisia tarvinnut. Ei tuomita tuntematta. Silti on epäilyttävä tyyppi.

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s