Ihana Arne Dahl!

Löysin vasta äskettäin Arne Dahlin. Luin vahingossa ukon uusimman, mutta sitten pitikin aloittaa koko lista alusta, kaikki suomennetut. Tykkään! Nappasin puhelimeen kuvan suomennettujen listasta, siitä on hyvä sitten poimia kirjastoon toivomus aina kun on saanut edellisen loppuun. (Myös Karin Slaughter -lista kulkee puhelmimessa mukana :-)

Vaan todella jumiin jäin, kun huomasin, että Areena tuuttaa Dahlin dekkareita. JEEEII! Vahingossa törmäsin noihin jaksoihin eilen nukkumaanmenoaikaan. Nehän kestää tunnin per. Oli pakko katsoa viisi ennen kuin sain itseni irti niistä. Tai pikemminkin uni hiipi niin lähelle että valui Dahlin sekaan – ei hyvä. Tänä aamuna kuudelta sitten ylös ja katsomaan loput kesken jääneestä. Ja illalla vielä viimeinen tarjolla ollut jakso.

Katsoisin näitä minkä verran vaan. Faniksi kerralla! Hyvät juonet, hyvä toteutus, hyvät näyttelijät. Hauska saada ”toinen filmi” näistä samoista tyypeistä, joista on lukenut ja samalla katsonut sitä päänsisäistä leffaa. On sekin kiva, kun mukana on se suomenruotsia nakuttava ukko, ja sit se kielinero beibee, joka puhuu jopa suomeakin. Erilaisia versioita ruotsista virtaa korviin koko ajan. Aijai!

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.