Miniloman alku

Kolmen päivän plus viikonlopun minilomaseni alkoi uuvahduksella petiin. Tai oikeastaan olin jo toista päivää pipi, mutta kun töissä oli sellaista, ettei voinut muuta kuin tehdä ja tehdä vaan, niin olin sit töissä nekin päivät. Paitsi lähdin kahden jälkeen tänään. Ihan hyvä, koska kotiin päästyäni kaaduin suoraan petiin ja uneen. Väsymys hirveä, vaikka nukuin viime yön hyvin.

Kissa ei tullut viekkuun :-( Ois ollut kiva. Jatketaan kesyttelyä. Tuli siitä edellisestäkin mustasta ujosta tytöstä lopulta petikissa.

Ai mitä meinaan lomalla. No, sain palkan eli haen matot pesulasta, varaan kissalle rokotusuusinnan (nimenomaan sitä varten, että kaikki on kunnossa, jos vaikka kesällä tulisi toinenkin kisu) ja ostan Feliwayta. Siinä ne suurimmat. Lopun aikaa vois vaikka lukea ja katsoa leffoja. Yllättäen mihinkään ei oo edelleenkään varaa. Saan velat pois varmaan vuosilomarahoista, mutta niistä pitää riittää bussikorttiinkin. En osta vaatteita varmaan enää ikinä. En tarvitsekaan, mutta ois vaan kiva saada jotain uuttakin välillä. Ai niin, kirpparit.

Hyvää yötä klo 19.06.

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.