Vapaan ihmisen toimia

Ihanaa olla vapaa, VAPAAAAAA! Jee! Olen käynyt kirjastossa, elokuvissa, kirpparilla, palkkapäivän kunniaksi jopa parissa ruokakaupassa, syönyt lounaat etnorafloissa (tänään jopa punkkua 16 cl), tutkinut netin kissatarjontaa, lukenut lukenut lukenut, kattonut lisää leffoja, valvonut ja nukkunut miten huvittaa. JA jumpannutkin – hyvä, minä. Ooh. Vau.

Tällä kertaa ehkä en osallistu Night Visionsiin ollenkaan, ei innosta tarpeeksi. Tavallaan pakottaisi aikatauluihin. Ei nyt, kun haluan olla vapaa.

Katsoin myös mitä Kansallisteatterin Slava! maksaisi. 45 euroa. En todellakaan meinaa laittaa moista summaa yhden illan teatterihupiin. Neljälläviidellä rupee saamaan jo kissalle rokotusta ja vaikka mitä.

Huomenna voisin mennä taas varhaiseen leffaan ja jos on nätti ilma, ehkä menis jonnekin Etelä-Helsinkiin katselemaan juttuja, tai ajelemaan bussilla. Sitäkin on pitänyt tehdä jo jokusen aikaa. Eli mennä vain mihin tahansa bussiin ja ajaa reitti läpi. Olen saanut vasta kerran sumpuloutua näinkin vaativan projektin. Mikä siinä maksaa kun ei synny? (Ok, tiedän mikä maksoi silloin kun olin tästä eniten innoissani: alkoi niin hirveä hellekausi, ettei voinut ajatellakaan hupi-istumista bussissa.)

Tänään katsoin Still Alicen. Siinä oli puolensa ja puolensa. Oli kai ihan hyvä valinta, että keskityttiin justiinsakin siihen mistä oli puhe, eli muijan itsensä menettämiseen Altsun takia. Mutta samalla jätettiin pois muutamia tarpeellisia reaktioita esim. taudin perinnöllisyyteen ja ukon uuteen työpaikkaan liittyen. Ihan kuin sivujuonten turhassa pelossa. Jossain arvostelussa myös moitittiin porukan särmättömyyttä ja pintakiiltoa. Yhdyn. Aika ärsyttävä Täydellisen Perheen prototyyppi koko sakki. Mutta silti tykkäsin leffasta Julianne Mooren ja hänen roolihahmonsa takia. Se oli oikeasti kiinnostava. Moorehan napsi Oscarin tästä, ei syyttä.

Oli hauska pariminuuttinen tää Ilari Johanssonin puhuva tuhkis :-D

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Vapaan ihmisen toimia

 1. Mua nauratti kans se tuhkis, kun kävin leffassa.

  Joissain busseissa on kyllä niin hyvä ilmastointi, että just kesähelteillä niihin voisi mennä istumaankin. Tosin ne ei yleensä ole noi kaupungin bussit vaan yksityisen firman (Tampereella eri linjoja ajaa eri liikennöitsijät). Tarttis varmaan vaan ennen kyytiin menemistä varmistaa jotenkin, että menee just semmoiseen ilmastoituun bussiin.

  Tykkää

  1. No niinpä, mistä niistä tietää. Kauhein hetki oli viime kesänä just kun niitä helteitä oli kestänyt jo jotain viis viikkoa ja olin matkalla bussissa Espoosta Hkiin. Bussi täynnä EIKÄ ILMASTOINTIA minkäänlaista. Siellä oli jotain helvetti ainakin kuuttakymppii astetta sisällä. Ihan sauna. Toivoin koko ajan että olisin pökrännyt ettei ois tarvinnut kestää sitä enää.

   No, huomenna ei lie ainakaan sitä ongelmaa.

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s