Pälä pälä pälä

Kyllä en tykkää. Ihminen soittaa ja selittää useampia minuutteja jotain taustaskeidaa, kun itse asiassa hänen kysymyksensä mulle ottaa aikaa noin kaksi sekuntia. ”Onko teillä siellä äidinkielenään englantia puhuvaa henkilöä?” Tämä vei jumalauta viisi minuuttia. Yritin välillä keskeyttää sen taustapälätyksen – josta en enää edes muista mitään – mutta hän nyt näköjään halusi rakastaa ääntään tai mitä helv nyt hyvänsä.

Tuo on niin ärsyttävää, että yleensä en ikinä itse tee moista. Tai jos on pakko selittää jotain puhelimessa, sanon etukäteen, että selvyyden vuoksi mun pitää nyt kertoa sulle hetki tätä isompaa kuviota. Samoin maileissa pyrin pamauttamaan heti asian ja kerron vasta sitten big picturee jos tarpeen. Esim tuossa äskeisessä puhelinkeskustelussa big picture oli mulle täysin merkityksetön. Olis vaan heti kysynyt.

Pöh.

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Pälä pälä pälä

  1. Tervetuloa apteekin tiskiin. On aivan mahdotonta kertoa mitä lääkettä haluaa ja kuinka paljon. Sen sijaan käydään läpi koko sairauskertomus ja sen jälkeen kysellään pakettien hinnat minkä jälkeen sitten vielä perusteellinen pohdinta ottaako 30 kpl vai 100 kpl.

    Tykkää

  2. Heh :) Tästä tuli mieleen käyntini viimeks lekurin luona. Olin mennyt sinne toisen kerran samana päivänä eli ultratuloksia kuulemaan. Muistin sitten, että aijoo yks resepti pitää uusia, se on nopee juttu. Sanoin lekurille ”ai niin, toinen asia” ja hän aloitti ainakin pari minuuttia kestäneen saarnan siitä, että kaikki pitää kertoa heti alussa ettei vie toisten aikaa. Mä siihen, että mun viesti on kyllä lyhyempi kuin toi sun, saanko Norgesicia kiitos. Sain.

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s