Sadetakki

Olen hypännyt ulkona merkittäviä määriä. Kallio kukkii on tuossa vieressä ja monessa muussakin paikassa. Lisäksi olen käynyt sekä sityssä että Itäkeskuksessa. Etsinnän alle paikallistui sadetakki. Edellisen Didriksonini materiaali on räjähtänyt niin pahasti, että oli pakko laittaa se roskiin.

No, kuinka vaikea on löytää pitkä sadetakki? Ei vaikeaa, vaan mahdotonta! Kaikki päättyy pippelin kohdalle, eikä sellaisella mitään tee ihminen. Johan sontsa*) suojaa yläosan.

Tulin takaisin kotiin ja aloin selata netistä. Vain hiukan parempi tulos, mutta tarpeeksi hyvä. Lindexillä näyttäisi olevan ehkä yksi malli. Hakiksen Lindex on tietenkin kiinni sunnuntaina, mutta josko huomenna. Ainakin nettikaupan mukaan siellä myymälässä pitäisi olla jopa kolme kpl mun koossa. Wuppii. Uskon vasta kun näen.

*) löysin auttavasti tuulituetun valkoisen Stokkalta. En kuitenkaan sitä hyvää miesten TopTippiä jolla pärjäsin yli kymmenen vuotta taannoin :-(

EDIT Jesssss JESS jepujepujess! Siellä se oli Lindexillä!

Nyt mun
Nyt mun
Mainokset

5 vastausta artikkeliin “Sadetakki

  1. Sateenvarjo on jo… Nettikaupat on silleen hankalia että kuten vaatteet, myös tämmösen käyttöesineen haluisin käsiini kateltavaksi, että tiedän, onko hyvä.

   Tykkää

 1. Suorien, mustien housujen löytäminen ei ollut sekään niinkään helppoa. Vihdoin Vogliasta löysin sellaiset mitkä istuu ja sain myös hyvää palvelua. Sadetakki mulla on, mutta se on jäänyt vähälle käytölle siihen nähden kuinka vaivalloista sen löytäminen oli ja mitä se maksoi.

  Tykkää

  1. Luulis, että Helsingissä ja ylipäätään pääkaupunkiseudulla olis helppoo löytää vaatteita. Mutta ei vaan silti! Netti eka mistä kannattaa haarukoida, mihin käyttää live-elämän aikaansa!

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s