Tällä kertaa ei satanutkaan

Maailma kylässä suoritettu tarkoitushakuisesti: ensin syömään ja sitten katselemaan romppeita. On se kyllä melkoisen kokoinen tapahtuma jo nykyään, huh-huh. Ruokia pallon eri laidoilta kymmenissä kojuissa. Romppeet oli onneksi melkein kaikki sijoiteltu siististi puiston keskelle. Helppo kiertää se ympyrä ja tietää, että nyt on katsottu mitä oli katsottavaa. Sitä korujen määrää… mietin, että jos oisin päässyt tuollaiseen paikkaan joskus murrosikäisenä, niin mikään raha ei ois riittänyt, ois pitänyt saada toi ja toi ja toi. Nyt ostin vain yhden hupullisen paidan, nepalilaisten koko XXXL :-D suunnilleen suomalaisten koko L. Sovittamatta hyvä ostos, nam.

Luvun alla on kirja Todellinen Tallinna. On niin säpäkästi kirjoitettu, että ei taas malttaisi laskea käsistään! Olen käynyt Tallinnassa kolmisen kertaa (ja kerran Tartossa), pari kertaa yksin ja yhden kerran seurassa. Nyt ei ole taas muutamaan vuoteen tullut lähdettyä. En muista miksi. Ehkä se, kun en kuitenkaan jaksa enää kävellä älyttömiä matkoja, ja se kävelyhän se olis kaupunkivierailun idea. Mutta kirjasta, joo! Nyt kohta alkavalla viikolla kirjoittajaporukat myy kirjaa ”suoraan luukulta” Hietalahdessa, 20 e kpl. Niin että siinä ois, jos ketä kiinnostaa. Mä taidan tyytyä vielä tähän kirjaston kappaleeseen.

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Tällä kertaa ei satanutkaan

 1. Tallinna. Haluaisin lähteä käväisemään siellä Helsingin reissullani heinäkuussa. Mutten yksin.. Tosin Suomenlinna ja puutarhatkin kiinnostaisivat kissoista puhumattakaan..

  Tykkää

 2. Siis niin tuut meillä käymään! Myöhemmin annan lisähoukutinta … :-)

  Mielelläni sanoisin että joo lähetään vaan Tallinnaan, mutta oikeesti olen nykyään niin surkeaa kävelyseuraa, että matkustan vain yksinäni. En haluu, että muut joutuu hidastelemaan sen takia, että tuo ei nyt jaksa. Lähtiskö Naukulan Mamma? On sekin siel käynyt, muistan.

  Suokkiin saatan lähtee jos sattuu semmoinen päivä että jaksaa. Heinä-elokuussa ois hyvä tähdätä aikaiseen aamuun, koska jos on hyvä ilma, jonot lautalle on aika järkyt. No tietty jos sataa, niin sit voi olla vähemmän. Ainakin paikallisia jää pois. Turistit nyt menee minne on päättäneet mennä, sama mikä keli.

  Tykkää

 3. Ai niin, ei sit kannata lukea tuota kirjaa ennen matkaa. Voipi into hyytyä. Kirja on myös tuore, ilmestynyt tänä keväänä. Eli tarinat ei oo mistään neuvostoajalta vaan ihan nykypäivää…

  ”Parasta Tallinnassa: kotimatka.” :-D

  Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s