Ihan villiksi meneepi nyt

Lomapäivä eilen! Aukesi hyvin kampaamokeikalla heti aamusta. Riks-raksittiin kaikki pois. No ei, mut täysi mallinmuutos siis. Tasapitkästä varsin revityksi. No, kiharaanhan se meni, mutta sen voi arvata eikä sille juuri mitään voi. Vasta tällä keikalla TukkaJukka paljastui vahvasti kissaihmiseksi! Miten onkin jäänyt välistä nää jutut, en tiä.

Iltapäivästä sitten hieronta. Tällä kertaa puolitoista tuntia tunnin sijaan. Jostain syystä lähes kivuton keikka, ensimmäinen laatuaan! Hieroja teki niin kuin ennenkin, mutta mä olin jumpannut ja venytellyt harvinaisen vähän tään kuukauden aikana. Kävi veikkaus, että sekin voi olla syynä kivuttomuuteen. Nurinkurista, mut jos hieroja sanoo, mie nyökkäilen vaan. Auktoriteetti se on 160-senttinenkin auktoriteetti.

Tämän päivän aloitin huitaisemalla litran lonkeroa heti aamusta. Miks pitäis juoda aina illalla? Juomista seuraa kuitenkin semmoinen pieni pöhnä, joka ehtii päivänvalolla haihtua, jos aloittaa ajoissa. Tää toimi ihan hyvin. Kattelin Reindeerspottingin samoilla istumilla, koska olin päätellyt, että en ehkä jaksa katsoa sitä koskaan selvitepäin. Kokemusta rikkaampana olen edelleen samaa mieltä.

Testaan nyt illalla vielä tään Karhun kolmospullon. Kun elämäni on muuttunut hiivattomaksi, yks kysymysmerkki on ollut oluet. Alkon mukaan ne oluet, joissa ei hiivaa ole selvästi jätetty näkyviin, on turvallisia. En ole silti juonut olutta nyt pariin kuukauteen. Mut menköön nyt tää yksi. Luotan.

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s