Vaihtoehtoperjantai

Blogimaailmasta tutuksi tullut neito (nyttemmin rouva), jota en ollut livenä tavannut taas moneen vuoteen, ottiatuota ehdotti tapaamista. Ekana hän kuljetti mut paikkaan, jota en olis ikinä itse löytänyt, ja myöhemmin illalla vastavuoroisesti näytin hänelle uuden jutun. Mirrin rapsuttelu kotona on tietty ihan kivaa, mutta kyllä ihan juhlalta tuntui tää perjantaivaihtoehto!

Jos missä huomaatte Juuso Kekkosen esiintyvän, sinne vaan sopii mennä ja nauttia. Kaksi tuntia tai kolme tuntia monologia kuulostaa ensalkuun varsin kyseenalaiselta idealta, mutta ei hätää jos lavalla on J. Kekkonen! Ei ehdi aika tulla pitkäksi hetkeäkään! Käytiin katsomassa Oudon homon enkkuversion viimeinen harjoitus. Pieni tila, noin 15 hengen katsomo, ekariviin tietty. Lava samassa tasossa. Intensiivinen show! Katse jäi kiinni Juuson naamaan, se vaan imi ja piti kiinni. Slurp! Suomessa seuraavan kerran Pridessä 25.6., joka on myös Suomen enska (engl). SUOSITTELEN. Ei ole vain stand-uppia ja/tai teatteria, on myös hieno omakuva ja tavallaan myös moraliteetti. (Mut ei huumorintajuttomille. Täs saattaa joutua nauramaankin.)
Linkki katsojapalautteeseen.

Jos oot ikinä ennen lukenut tätä blogia, niin on aika helppo arvata, minne käy jalka kesäkuukausien ensimmäisen perjantain ilta. No sinne Kauppatorille kauniita laitettuja vanhoja autoja katsomaan! Vaikka ehdittiin sekaan vasta kympiltä, ei ollut autojen määrässä valittamista. Jotkut niistä murisee niin ihanan seksikkäästi, murrr. Ihmistungos oli sen verran helpottanut, että pääsi kävelemään, mutta silmänruokaa oli silti tarpeeksi. Jokusen verran niitä samoja, jotka on jo nähty monesti, mutta hirveän paljon myös sellaisia, joita en muista nähneeni. Koska en tiennyt, että oltiin menossa tuonne – huomasin vanhat autot liikenteessä vasta kun venattiin teatterin alkua – ekaa kertaa en ollut kameran vankina, vaan ihan vaan käveltiin ja silmällä ihasteltiin. Ja kyllä, ja kyllä, ja toi ja toi ja toi ja TOI! You know. Voih.
Linkki viime kesän viimeiseen kokoontumisajoon.

Semmosta kesän aloitusta nyt. Sielu lauleskelee ihan itekseen, ja naamastakin taitaa kuulua pikkuista hyrinää ja pörinää. Harvinainen tapaaminen plus kaikki tuo muu siihen vielä. Pörisee, pörisee!

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Vaihtoehtoperjantai

  1. Joo, mä muistan sun innostuksen viime kesältä vanhoista autoista. Mutta minäkin tykkäsin! En tiennytkään sellaisesta ”tapahtumasta” vaikka käynkin Hesassa melkein joka vuosi ;) Tämän kesän käynti ei kyllä osu autojen kanssa.

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s