Nyt on raju meininki

Olen päässyt eroon LP-levyistä jo jokunen viikko sitten. Levysoittimen kans on ollut hankalampaa. Kukaan ei osta halavalla huutonetissä. Kukaan tuttu ei tarvitse. Laitoin sitten huutonettiin ilmaiseksi. Naps! Heti löytyi ottaja. Kävi äsken hakemassa. Sanoi korjaavansa levysoittimia, varaosia tarvitsee. Ei harmittanut antaa ilmaiseksi, mut vähän harmittaa jos purkaa :-/ Tai no, ne osathan jatkaa sitten elämäänsä, ei siin mitään. Vähän kuin elintenluovutus. (Paitsi että vainaja on tässä tapauksessa elossa! Toimiva vehjes! Grr!)

Vaatekaappidraamaa sitten. Pännii, kun ei tää kesä tästä rupee syntymään, tallustelen täällä talviväreissä ja sukkahousutkin vielä. Piti saada muutos siihen. Napsin laatikosta kesävaatteita ulos ja pakkasin tummat housut ja villaisia mekkosia ja takkisia tilalle. Nyt on sitten vaatekaapissa kesävehkeet, tuli kesä tai ei. Eli paree tulla.

Valkoiset housut on yhtä kuin kesä.
Valkoiset housut on yhtä kuin kesä.

Naapurin pihalla oli piletys eilen. Meidän pihalla ei ikinä. Ruudolfit käy joskus ulkoiluttamassa rägsyjä, yks satunnainen grillaa joskus. Kukat kasvaa ja ruoho vehmastelee. Siinä kaikki. Aijoo, kerran oli bileet pihalla. Ite järjestin, täytekakkua ja skumppaa. Opintolainan viimeisen maksuerän päivänä. Sain jopa ad hoc ihmisiä paikalle ihan mukavasti, vajaat kymmenen. Siis en talon ihmisiä, vaan kamuja. Kyl oli Ana tuishkeessa loppuillasta huh-huh. Saattoi olla viimeinen kerta kun dokasin kunnolla. On siitä vissiin joku kaheksan vuotta aikaa. Mutta kun oli niin hyvä syy! Saatanan opintolaina, joka oli kasvanut korkoa korolle jokaisena työttömyyspäivänäni 1990-luvulla. Loppui se! LOPPUI.

Naapurinpihan piletystä. Ei oo huono paikka pileillä!
Naapurinpihan piletystä. Ei oo huono paikka pileillä!
Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Nyt on raju meininki

 1. Miten pääsit LP-levyistäsi eroon? Minulla on niitä varastossa iso pino, mutta en tiedä, mitä niille tekisi. Kai voisi pitää koristeena, kun laiskottaa ajatuskin nähdä vaivaa niiden eteen ;) Kyllä tämä kesä tästä vielä virkistyy, alussa vasta :)

  Tykkää

  1. En helposti! Sain muutaman myytyä huutonetissä. Myin ison pinon työkaverille könttähinnalla. Loput laitoin talon alakertaan tyrkylle, ottaa kuka ottaa. Ja lopulta vein ne roskiin. Hirmu huonosti kelpaa mikään tavara kelleen :-(

   Vai kesä. Tänään taas hengitys höyrysi ja ihmisillä oli ei-hipsteripipoja päässä. Kesäkuu, jee.

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.