Kelpoisaa

Lauantaina elokuva, ei mainitsemisen arvoista. Kunhan nyt jotain kävin kattoo. Tennarista ulos hypätessä huomasin Aprilli-kaupan, ja sehän on joskus ennenkin osoittautunut tuhoisaksi (kun oli vielä edellisellä paikallaan – tämä on uudempi). Menin sisään ja tulin ulos neljän Grimasin luomivärin kanssa. Laatuisia ammattilaismeikkejä, ei saa juuri muualta. Silti halpoja. Huoh. Puolustuksen puheenvuoro haluaa korostaa, että näin pääsin eroon parista vanhasta luomiväristä, sillä mun meikit tekee ikäennätyksiä missä tahansa sarjassa.

Sitten retki Vantaalle, katsomaan prinssihäitä oikein telkkarista. Snyyf, olihan ne ihanat! Hyvät ruuat ja skumpat ja seurat! Ihanat kissat oli myöskin – tässä kuvassa pienempi tykkää olla paperipussissa sylissäni <3

Piäni punainen kissa, tui-tui!

Loppupäivä kotona meni tiiviisti kyttäillessä häähommien loppua SVT:n netistä. Ennen puoltayötä hyydyin enkä tiiä pitikö morsmaikku vielä puheen. Kai. Ainakin toisissa ruotsalaisissa häissä on pitänyt (Vickan, Madde).

– – –

Sunnuntaina jatkoin hyvässä seurassa, toisessa kuitenkin. Korkattiin pari kirpparia, Hakaniemi sateessa ja uudempi Konepajan Bruno katon alla. Hakiksessa on melko nuivaa sateen takia, myös paljon turhaa roinaa, mutta silti sieltä löysin kolme dvd:tä. Mitään ei puutu, mut ostaa pitää.

Kun taas Bruno…

viltt2

kahvila2

kahvila

puhelimet

Brunossa oli yhtä hyvä fiilis ja meininki kuin Valtterilla aikoinaan! Paljon ihan myyntikelpoisia kamoja järjellisillä hinnoilla. Paljon myyjiä, ei kuitenkaan ihan täynnä. Kaunis ja erikoinen kahvila. Oisko ollut Kahvila Sävyn bisnes? Poitsu näytti mielestäni Sävyn isännältä.

Kun mulla on niiiiiin vähän vaatteita (sarkasmia), ostin yhden ihanan värisen merinovillaneulepaidan. Noku maksoi 50 senttiä. Ihan sama. Kokeilin äsken, sehän jopa mahtuu päälle. Kaveri löysi kolme kassillista asiallista asiaa :-)

Jotakuinkin tommonen väri
Jotakuinkin tommonen väri

Bruno on mesta, johon tuleepi mentyä uudestaan. Monesti. Lähellä kotia ja tosi jeppajee!

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Kelpoisaa

    1. Bruno on la-su 11-16 mut ei tietty juhannusviikonloppuna kun on se maallepako.
      Kiva mesta tosiaan. Nyt mulla on jo puhelimessa kuvat mitä dvdtä mul on, ettei tarvi miettiä paniikissa kirpparilla, voiks ostaa jonkin vai ei.

      Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s