Lisää tällaisia päiviä…

Aamulla töissä Mac ei käynnistynyt. Buuttasin jotain neljä kertaa samalla kun yritin tehdä PC:llä jotain. Mitään järkee: kaikki mun Oikeat Työt on Macissä! Laitoin Pojille tekstarii ja mailii, monen huutomerkin kanssa. Näin jo valvepainajaista ensi viikosta, kun Mac ei ole käytettävissä tai sitä ei ole saatu kopioitua uuteen koneeseen tai mitään.

Kotona luulin, että mun henkkoht paperikalenteri on jäänyt töihin. Eipä. Ei löydy töistä. Ei löydy kotoa, ei laukuista, ei taskuista! Siellä on kaikki muut paitsi työjutut, ja osa työjutuistakin. Swell.

Seuraavaksi kadotin TTM:n. Todella Tärkeän Muistilapun. Aamulla se oli työpöydällä – tarkistin, koska TT – ja lounaan jälkeen ei enää ollut. Merhaba!

Tulin kotiin kaupan kautta, ostin kissalle sekä sydäntä että nautasuikaleita. Koska pakastelokero alkoi olla tyhjä, laitoin jääkaapin pois päältä ja sulatin lokeron vähät jäät nopsaan föönillä. Sen jälkeen jääkaappi ei käynnistynyt. Naapuriapu sen sijaan käynnistyi: kissatyttö otti mun vähäiset pakasteet ja lupasi ottaa ne loputkin, kunhan saan lihat pilkottua minigrippeihin.

– – – –

Pojat herättivät henkiin Macin kun olin lounaalla.
Kalenteri löytyi kotoa Helmerin alle luiskahtaneena.
TTM löytyi työpöydällä siirtämäni postipinon alta.
Jääkaappi käynnistyi itsestään myöhemmin.

PUUH!

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Lisää tällaisia päiviä…

  1. No sulla on ollut vauhdikas päivä :) Niin täälläkin töissä oli vähän liikaa vipinää, joten ei jaksa enää kotona touhuta.

    Tykkää

    1. Joo nyt oli poikkeuksellisen paljon ”EI VOI OLLA TOTTA!” -aineksia. Onneksi kaikki selvisi. Jääkaappikin surahti käyntiin, kun pilkoin lihoja miettien ehtisikö vielä Stokkan Expertille ostamaan uuden, koska Kierrätyskeskus ei ainakaan ole enää auki… huh juhannuspyhät ilman jääkaappia, not likely!

      Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s