Elämä käynnistyy taas

Pikku vinkki: nyt on aika ostaa ne tuulettimet. Ei sit kun tulee taas helle. Vaan nyt.

Paremmaksi kääntyi juhannus loppua kohti. Jumppasin aamulla (kyllä!) ja lähdin sitten kaupoille kun het kerta oli auki. Alet alkaneet, mutta ei ollut paljon ihmisiä, koska menin heti 12. Itse asiassa vain safkoja täydentämään oli tarkoitus. Mulla oli voipaketti, jonka parasta ennen oli 28.12. viime vuonna. Olin kyllä käyttänyt edelleen esim. varhaispottujen kanssa, mutta ihan töykeesti nyt ajattelin ostaa uuden paketin. Vinksu numero kaksi: voin ”parasta ennen” on siis hyvin teoreettinen.

Akateemisesta täydensin yhen kirjan koska kirjaston kirjat saattaa loppua tänään. Donna Tarttin Tikli – ei mahiksia taistella kovakantisen kaa, mutta ehkä pokkaria jaksaisi käsitellä. Ja sit se tärkein: tuuletin. Stokkalla/Expertillä ei ollut vielä kuin näitä halpoja rumia muoviruippanoita, mutta takuu on kaksi vuotta, joten ostin. Nyt mulla on kaksi ja puoli tuuletinta. Puolikas on tuo vanha tosi kaunis, joka käynnistyy enää potkimalla. Ja töistä aion sosialisoida vielä yhden loman ajaksi. Pakko varustautua kunnolla. Viime kesänä meinas hermo mennä ja elämä loppua sen hellepaskan kourissa.

Iltapäivällä luvassa vieraita Hämiksestä! Meinasin antaa niiden koota tuulettimen, mutta sitten aloin ite katsoa kokoamisohjeita ja jokusen ajan äppästelyn jälkeen osasinkin koota sen itse. Voittaja! Ja myös toimii.

Syötiin keksejä ja juotiin mehkaa. Ihmiset jutteli koko ajan mukavan hiljaisesti, joten kissa taisi tulla sängyn alta jo alle tunnissa, vaikka paikalla oli taas uusi miehen ääni. Reipas typy, paljon kehuja hälle! Vieraita nimittäin tulee taas riittämään, niin että paras vaan alkaa totutella ajatukseen.

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Elämä käynnistyy taas

 1. Laita siihen vanhaan potkittavaan öljyä akseliin siihen propellin taakse. Mun tenppuileva päristin toimii taas kun uusi kun vähän antaa voitelua. Eikä tarvi edes lorottaa kun tippa tai kaks riittää.

  Tykkää

  1. Suurkiitos! Tuli vähän säätöö, kun kehikko oli nippusiteillä kiinni, mut oli vaivan arvoista. Nyt käynnistyy nopeemmin, ei tarvi potkii. Ompelukoneöljyä oli just tarvittavat kaksi tippaa.

   Tykkää

 2. Jepa. Tuli itsekin heitettyä pari tuuletinta roskiin, kun luulin, että kiinalaiset moottorit vain ei kestä. Sellainen bilteman tuote kuin 36425 on oiva apu voiteluongelmiin, jos on jumia tai jotain. Kekkasin ton, kun korjasin perintösingeriä, joka oli aivan sikajumissa. Tuo lukkoöljy teflonilla maksaa 1,99 pullo, joten konkkaan ei mene. Olen estänyt roskaamista ja edistänyt tuotteen käyttöikään. Hyvä mä!

  Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s