Ja sillä sipuli

grillaustasateessa

Ai, ehdinkö mä väittää, ettei meiän pihalla tapahdu mitään? Kyllä vaan tapahtuu. Heti kun tuli kunnon sade, alkoi myös grillipileet. Way to go! Kun on päätetty rillata niin rillataan, perkele, ei tässä sokerista olla! :-D Nuoriso…

Tänä iltana ois ollut Homojen hommaa -standuppi, mutta kun kotona oli (on) Breaking Badin eka tuotantokausi, valinta oli helppo: varma voitti. Jumalaare että on hyvä sarja! Jonotan kirjastosta lisää. Herraties milloin saan, mutta onpahan taas syy elää tms.

Huomenna lisää Juusoa, viikonloppuna todnäk kirpparia plus mieluusti pitäis nähdä Pride-kulkuekin. Varsinkin jos ei satais koko ajan. Siitä puistojuhlasta en oo niin välittänyt, ei siellä oo kuitenkaan koskaan ketään tuttuja. Mun homot kököttää mökeillään paistamassa makkaraa ja istuttamassa luumupuita, vai mitä ne nyt tänä vuonna istuttaakin.

Vielä kolme päivää töitä. Tällä viikolla mulla on ollut huonekaveri vain yhden päivän – tänään. Hän on ollut toisella pisteellä töissä, ja meidän tiet erkaantuu taas huomenna duunin suhteen. Ensi viikolla kumpikin on vielä kaksi päivää töissä ja sitten soromnoo. Mutta nähdään ehkä Juusossa huomenna.

Odotan lomaa NIIN paljon. Tykkään tavallaan työstäkin (köh, kuukausipalkasta) paljon, mutta se ainainen aikataulussa lähteminen. Haluaisin lähteä ja tulla vain oman pään mukaan!

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Ja sillä sipuli

 1. Mulla on toi koko BB blureinä. Ostin kun sain halpuutettuna. Tai ei se mulla ole kun kaikki nimitutut haluaa lainata sitä jatkuvasti. On kyllä mahtava sarja ja ihan peruslähtökohtana, että se ei tapahdu los ankelesissa tai nu dorkissa vaan harvemmin esillä olevassa osavaltiossa. Semmonen hassu tv-kanaali kuin Hero esitti putkeen neljättä kautta joka ilta, mutta mulle jäi vähän epäselväksi oliki aikaisemmat kaudet lähetetty ja koska seuraa viides kausi.

  Sä kun olet kirpparispesialisti, niin jos joskus löytyy mustassa laatikossa Singer 222K, niin osta pois ja jos et, niin ilmoittele mun blogiin, niin mä ostan.

  Tykkää

  1. Singer 222K, kävin kattoo kuvia. Vau. Tosi vanha. Meillä oli vanhempien kotona tommonen hyvin samantapainen, ehkä enemmän jotain kultakiehkuraa oisko ollut kyljissä. Mutta se oli poljettava, tuo näyttäis olevan sähkövehje.

   En ollenkaan usko että tuollaiseen voi törmätä… tai tietenkin sitten missä tahansa. Ekana mietin että ei Helsingissä, ehkä jossain pienemmässä kaupungissa tai maalla. Mut toisaalta, miksei Helsingissä, Täällä on volyymia joten vois siellä pyöriä tommonenkin mukana.

   Tykkää

 2. Hyvä huomautus tuo, että viihtyy töissä kun saa palkan.. No miksi mä olen sitten täällä, kun sekin asia kiikastaa? No, kun ei kiinnosta 3 kk:n karenssikaan oikein suuresti. No viikko töitä täälläkin ja sitten loma loma loma (jonka iloa voi vain pilata tyhjä tili kuten nyt).

  Tykkää

  1. Joo, se palkka… en tiiä. Ennen oli niin, että kun olin maksanut pakolliset, mulle jäi vielä 700e kaikkeen sekalaiseen, kissojen asioihin ja muuhun. Silti aina seuraavan palkan tullesa tilillä oli vielä rahaa. Nyt en enää saa rahoja riittämään edes seuraavaan palkkapäivään asti! Ok siinä on tietysti sitä luottovelkaa, josta yritän eroon mahdollisimman pian ja siksi maksan enemmän kuin ne pyytää. Mutta silti. Mielestäni ostan hyvin hillitysti mitään – mun ostot on enemmänkin _investointeja_ kuin kulutusta! – ja silti rahat vaan valuu sormien välistä.

   Nyt mulla onkin lainassa kirjastosta tuo http://www.intokustannus.fi/kirja/miten_elaa_ilman_rahaa/

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s