Tossua toisen eteen

On tullut käveltyä. Nyt kun tästä sinkoaisi hierojan pöydälle, niin siinäpä helposti veisi parit tunnit jumeja jauhaessa. Vaan ei, vasta kolmen viikon päästä. Ite on pärjättävä.

Kirppariarviot! Hakaniemen aurinkoinen tori on varsin täynnä kauppiaita. Kaiken ikäisiä. Paljon nuoria, pari mummelia ja joitain muita siltä väliltä. Katsoin kaikki pöydät, ihan piruuttani. Himot ei heränneet. Kurvasin sieltä sitten Brunolle, vaikka just eilen kävin. Tuumasin, että ehkä sunnuntai on herättänyt sielläkin jotain, kun kerta torikin oli tuollainen. No jaa. Puolet pöydistä edelleen tyhjiä, mutta koko tarjonta oli taas himpan mielenkiintoisempaa kuin muualla. Ostin yhden dvd:n eurolla ja kolme suilakkaa lasipurkkia euro per. Eli todella hyvät hinnat, pusipusi!

Nyt tarttee päästä eroon parista matalammasta lasipurkista, koska nuo sievemmät korvaajat tuli hankittua tilalle. Helppo homma, koitan tarjota ekana ensi viikonlopun vieraille. Joku ne kumminkin ottaa.

Muuta mistä olen päässyt eroon viime aikoina. Viisi erotiikka-aiheista kirjaa, meni kaverille ihan ilman vastaväitöksiä. Jei! Seuraavaksi kirjahyllystä lähti jotain sata vuotta vanhoja yhtiökokousten ja oikeudenkäyntien papereita. Silppusin hiukan, mutta täytyy varmaan jakaa eri roskiksiin silti. En oo mikään oikea silppuri. Osa papereista on salassapidettäviä. Hehe, täst tulee jännää! Mistähän lehdestä ne löytyy teipillä koottuna seuraavan kerran?

Hämmensin kissan mieltä korjailemalla kiipeilypuuta. Laitoin vähän lisää kynsistudionarua ja korjasin puun kiinnitystä kirjahyllyyn. Hienosti katti pysyi kauempana, ei pyrkinyt aktiivisesti sekaantumaan asiaan. Onkohan se lopultakaan kissa? Ei ole ihan kissamaista tuo hillitty meininki…

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Tossua toisen eteen

  1. Mun on kyllä nyt muistettava tuo Bruno ja pakko olisi myös löytää hyvä hieroja. Tuppaa tämä työntekeminen käymään hartioihin ja käsiin ja selkään ja….

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s