Ei erityisiä himoja

Pitäiskö niistä kirppareista vielä jotain? Kaivarin Kanuuna oli hiukan pettymys. Viime kesänähän tein hienon löydön sieltä: Lacosten käyttämättömät lenkkarit, jotka Soleuksen kundi vahvisti mielestään aidoiksi (ei kopion roskarakennetta vaan kunnollinen rakenne). Nyt siellä oli enimmäkseen lastenvaatteita. Ei tarvinnut paljon vilkuilla eikä herättänyt mitään.

Joku päivä suhasin Iso-Roban Uffan ja Töölön Samarian. Uffalta hain jotain uusia alustoja kissoille. Tai silloin kissalle – saivat tuomion heti – nyt kissoille – pienempi on käyttänytkin. Samaria taas on ihan uskomaton aitta, siellä on kaikkea. Pitäis muistaa aina mennä kirpparille ennen kuin kauppaan. Tällä kertaa kuitenkin ainoa, jonka olisin halunnut, oli pikkuinen olkihattu. Sitä ei myyty :-( koska se kuului ikkunassa olevalle nukelle. Joku oli vain siirtänyt sen hyllylle.

Tää kirpparihomma on menettänyt aika paljon hohtoaan, kun oikeasti en tarvitse mitään lisää. Nuorempana tietty eri juttu, kun ei vielä omistanut mitään. Mutta silloin oli aika paskat kirpparitkin, jossain tyystin eri paikkakunnilla. No, silti meinaan kierrellä edelleen loman aikana, koska eihän noita muuten ehdi katsastaa. Hietsu on aivan käymättä vielä, jostain uudemmista puhumattakaan.

Ai niin, kävin perjantaina cruisingissa Kauppatorilla. Siitä vois nuo kuvat laittaa joskus jonnekin (edit: täällä). Ei ihan hirveästi herännyt sielläkään mitään, koska ihmisiä oli niin paljon että autoja ei meinannut nähdä ollenkaan. Ja sit niitä amatöörejä tietty, jotka ei väistä kameraa… Hieno ilma, mutta autojen katselun kannalta turhahko keikka. Olis pitänyt vaan tulla vasta iltakymmeneltä kuten viimeksi. Nyt olin kahdeksan maissa.

yleisk

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.