Helpotuksen päivä 15.7.!

Palkka ja lomarahat. PUUH! Vihdoinkin pääsin kaikista veloista eroon! No niin, siis en asuntovelasta, hehe. Mutta luottokorttivelat puf pois. Kauppalista ei ollut kummoinen, oli tarkoitus hakea Meine Base Stokkalta, kun se on tosi jämäkässä kanta-astuja-alennuksessa. Alet oli monissa kosmetiikkatuotteissa 60% joten pari muutakin purkkia tarttui mukaan. Apteekin kautta kotiin. Ja silti mulla on rahaa vielä ihan sojona! Mahtavaa. Pääsee kampaajalle (huomenna), hierojalle (ylihuomenna) ja saa beibin tehosterokotukset hoidettua (kuun lopussa). Niin, ja hammaslääkäri ensi kuussa.

Ted 2 tulee enskaan perjantaina. Katoin trailerista, että ei vältts ole yhtä hyvä kuin ykkönen – jonka kävin katsomassa kahteen kertaan, puhuvan nallen äijähuumori hauskuuttaa tätiä! – ja arvostelut on samaa mieltä, mutta meen toki silti kattomaan. Pakko siinä on olla hyviäkin hetkiä.

Muutenhan tuo leffatarjonta on taas ollut *prööt*. Olen katsonut kaikki hyvät jo aikoja sitten, ja yhtä huonoakin (Annie, VMP) niin kauan kuin jaksoin, mikä ei ollut yhtä kuin loppuun saakka. Opetus: älä mee kattoo paskaa.

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s