Korjattu

Jatkoa edelliseen Nuurdea-juttuun. En meinannut millään saada tapaamisaikaa. Mikä niissä on niin kallisarvoista? Kerjäsin chatissa ja mailitse. Sain vain ohjeita lisää ja lisää. Damn! Ne ohjeethan on mulla verkkopankissa, en mä niitä tarvitse! Lopulta sain ajan, kun chatissa sanoin, että mun kaveri odottaa alaovella että tulisin aukaisemaan, saanko nyt hemmetti sen ajan vai en.

Ookoo, sitten pankkiin. Istuttiin loosiin, kaivoin lelut esiin ja näytin miten failaan. Heti koodin syöttämisen jälkeen lensin ulos ohjelmasta. Hopsan, kuten ennenkin. Ällistys oli pöydän toisella puolen suuri ja selvästikään en ollut vängännyt turhaan sitä tapaamisaikaa.

Puoli tuntia meni kaikkiaan, tarkistettiin juttuja ja softia ja käyttöjärjestelmää ja muuta. Lopulta ei auttanut kuin hakea sama softa uudestaan ja alkaa naputella uusversioon. Ja sitenhän se sitten selvisi. En vaan ite tajunnut, että softa ei toimisi kun se kerran oli haettu. Toisaalta, jos se kerta on pankin softa, niin pankinhan se ongelma kuuluukin selvittää, just niin kuin nyt kävi.

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s