Sunnuntai, parempi mieli

Hyvässä seurassa Brunolle tänään. Myyjiä oli taas tosi vähän – Harjun nuorisotalon puistossa oli kirppis samaan aikaan – mutta eipä tuosta haitaksi ollut. Mut on helppo sekoittaa väreillä ja tällä kertaa sekosin vihreistä verhoista. Koon arvasin passeliksi (oikein), mutta väristä en voinut olla varma ollenkaan. Verhot maksoi vain 5 e yhteensä joten ihan sama, mukaan vaan.

Toimiihan se.
Toimiihan se.

Väristä ei tullut ongelmaa. Nää pimentää paremmin kuin edelliset (harmaat), mikä on kai ihan jees jos ensi viikolla tulee sitä hellettä.

Koska on fiksua luopua jostain samalla kun hankkii jotain uutta, kaivoin tekstiilivarastoista pari valkoista pikkumattoa. Nekin hankittu kirpparilta sata vuotta sitten, vaan ei ole viime vuosina käytetty. Guudbai, toinen roskiin ja toinen kaverille tai kirpparille. Kuka vaan huolii.

Käytiin myös Teurastamon Kellohallissa brunssilla. Tai frendi söi, mie otin smoothien, koska massu. Nyt me ollaan ihan sairaan trendikkäitä. Ollaan syöty siellä. Vau. Kallista, mutta hyvää. Palvelussa ei moitteen sijaa.

kell

smoo

Yksi kiva kissavierailija on vielä tulossakin.

Paljon enemmän tykkään kyl tästä päivästä kuin eilisestä. Ystävät on just se juttu. Tykkään olla yksin, mutta kukapa sitä yksinoloa aina haluaisi!

Illalla olis Lepakkomiehessä stand-uppia. Josko…?

Mainokset

5 vastausta artikkeliin “Sunnuntai, parempi mieli

    1. Kiitosta vaan itelles! Epäilen tulisko Teurastamolla käytyä ilman sua ollenkaan. Ainakaan so far ei näyttäis onnistuneen.

      Tykkää

  1. Tietysti semmonen ero, että harmaissa verhoissa kangas kuroutui kun kissa kiipesi niitä pitkin, näissä vihreissä tulee kynsistä siistit pikku reiät.

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.