Kui se nyt ei taas

Ei ihan onnistunut tää patjahommeli Ikeasta. Tai siis onnistui joo, tuli patja silloin kuin pitikin. Mutta kaupassa olin sanonut tädille, että se patjansuojus kans. No, en sitten taaskaan katsonut tarpeeksi tarkasti laskua. Patjansuojusta ei toimitettu, koska sitä ei oltu laskutettu… Ja mähän en ollut lähtenyt hakemaan sitä hyllystä, koska sen piti olla siinä patjan mukana kotiin tuotuna. Jepa jee.

Mä niin vannoin saatuani Ikeasta vaatekaappiin vääriä osia. Että. Syynään viivottimen kanssa joka laskun ennen toimitusta. Enkä vaan osaa vieläkään, iso ihminen.

Ei se patjansuojus mitään draamaa luo, eikä sen puuttuminen. Entinenkin patja on täysin siisti vielä kaikkien näiden vuosien jälkeen. Meinasin että voin käyttää suojuksena vaikka yksiä vanhoja verhoja nyt kun kerta hankin just uudet. Paksua puuvillaa ja värit haalistuneet auringossa, eipä noita ehkä enää kannata ripustaa. Ekat mun itse-oma-oma-ompelemat verhot. Ja huolella, kuulkaa, oli silitysrauta ja -lauta esissä koko ajan, kaikki tehtiin kuin ois tehty maksusta vieraalle. Ja sitten en kuitenkaan tajunnut laittaa vuorikangasta, koska kamoon, kenen normaali-inehmon verhoissa ootte ikinä nähneet vuorin? En mäkään. Ja niinpä aurinko vei ne värit jotka niin nätisti soi seinän kanssa.

– – –

HSL:n bussiuudistukset herättää uteliaisuutta. Mun duuniin siis tulee pääsemään ensi viikosta lähtien yhdellä bussilla. Ennen 2-4 vähän tulkinnasta riippuen. Aikataulu lie ruuhka-aikoina tarpeeksi tiheä, mutta pirhana kun eivät julkista sitä ennen kuin se on voimassa! Ja HSL:n sivulla oleva reittikartta on lähinnä härnäys, koska haluaisin toki tietää (vähän selvemmin) mistä bussi lähtee. Kumminkin eka duunipäivä samaan kohtaan kuin nää muutokset. No, arvaamalla eteenpäin ja sitten 10.8. hyvissä ajoin ylös ja tutkimaan miten maailma makaa.

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s