Viimeistä viikkoa viedään

Tämän takia lähdin hankkimaan omistusasuntoa alun toistakymmentä vuotta stten. Omistaminen ei kiinnostanut yhtään, mutta pakko hankkia oma jos aikoo vielä eläkkeelläkin asua täällä, missä kaikki kaveritkin on. Katon pään päälle saa toki halvalla Kemijärveltä, mutta eippä taida olla ihan sama juttu…

Ristuksen helle on nyt sitten tullut taas. Liian hyvä tää kesä jo vissiin olikin, kun koko ajan jaksoi olla ja mennä. Onneksi on kolme tuuletinta ja tummemmat verhot. Kunto on normimeininkii huonompi, mutta kissat jaksaa ilahduttaa :)

Olen alkanut ottaa puolitoistatuntisia hierontoja entisen tunnin sijaan. Isommalla ajalla saa paremmin purettua jumeja suostuttelemalla eikä vääntämällä. Ei se kivuttomaksi silti muutu. Tänään taas saatoin kuolla siellä penkillä. Onneksi hierojani on hauska persoona, harhauttaa omituisilla ja jännillä jutuilla just silloin kuin purkaa pahimpia nökköjä.

Loma loppuu sunnuntai-iltaan. On jo aikakin, jos suoraan sanon. Tämänkertainen viisi viikkoa oli toki harkittu valinta ja hyvästä syystä, mutta kyllä neljä viikkoa on ikäänkuin vaivattomampi. Omempi.

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s