Rambling bambling

(huom. edelliseen juttuun lisätty kuvia!)

Neljä työpäivää loman jälkeen takana. Muistaakseni yhtenä päivänä olen ollut ihan hereillä. Muina on pitänyt kiepata sohvan kautta, kun ei kunto kestä kokonaista duunipäivää. Vaan ei väliä, sillä eihän siellä juuri ketään muitakaan ole ollut. Ketään kiinnosta, nukunko mä siellä yksinäni vain en. Sitäpaitsi töitäkin on tehtynnä. Kaikki se, mitä laitoin kalenteriin ennen lomaa, notta nyt olis hyvä suorittaa. Kaikki, mitä olen voinut yksin tehdä.

Kotona illalla vaivun puolitajuttomuuteen heti kun pakolliset elukkaisasiat on tehty.

Mehuttomuudesta syytän säätä, joka ei salli kunnollisia yöunia. Paitsi ehkä oisko nyt käänne? Ulkona on enää 18°C. Pliis pliis sopis!

barb

Ylen Areena on ollut tosi köyhä viime viikot. Katon Wedding Bandia ja Deceptionia. Kumpikin aika paska, mutta mitäpä sitä muutakaan. Tänään katoin vahingossa Kätevän emännän kaikki esillä olevat putkeen, ja nehän oli ihan hauskoja! Ihan hirveesti ei oo tarvinnut kirjoittaa uusia ideoita, kunhan vaihtaa pikkasen tilannetta ja vaatteita – mutta toimii. Eikä oo ihan halvimmalla tehdyn näköinen, joku budjettikin vissiin ihan on.

Mutta kohta alkaa Sillan kolmoskausi! ♥

Koska Areena ei syötä mieluista, kävin vilkasee ruutu.fistä Nätti nakuna pari jaksoa. Onkin siitä aikaa kun viimeksi! Konsepti on siis tuttu, mutta jotenkin en tykännyt enää yhtään. Ihmettelin, miten ihan tavallisen näköiset ihmiset voi vetää ulkonäöstään sellaisia pultteja, ettei voi katsoa peiliin ja vihaa itseään ja itkee. Kunnes muistin, että pidin itseäni läskinä, kun painoin 15 kg vähemmän kuin nyt… Oh well. No, mut ei tuo silti herättänyt mitään sisaruuden tunteita, kyllä jää siihen kahteen jaksoon traumapellejen tuijottelu.

(Ja nyt pidän itteeni ihan sopivan näköisenä elämääni, tiedän rajoitukseni ja paskat nakkaan niistä.)

Mainokset

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s