Sipakka

Olen joka vuosi toivonut, että kun meil töihin tulee syksyllä uusia ihmisiä, niin olisinpa oikein sipakassa kunnossa. No, nyt olen, kun on kaheksan kiloa lähtenyt kesän aikana. Mutta olen myös ihan lihakseton narukäsi, koska en ole jaksanut nostella rautoja, what, ehkä neljään viikkoon. En saa niin paljon ravintoa pysymään sisässä, että jaksaisin tehdä mitään! Joudun miettimään jopa suihkuun lähtemistä (joinain päivinä, kuten tänään) koska siellähän joutuu seisomaan jotain viis minuuttia. Hierojanikin jo sanoi viimeks, että toivottavasti ehdin hyvästellä pohkeeni, koska nyt ne on kadonneet.

Ihanaa olla sipakka, mut kiitos ei tällä hinnalla! :-((

Mainokset

7 vastausta artikkeliin “Sipakka

  1. Tää on kirottua!! Oon joskus niin voimaton, että mun pitäis olla saikulla ihan vaan sen takia! Mut enpä usko että saikkuu saa siksi ettei jaksa istuu ja olla olemassa…

   Tykkää

 1. Tylsää :( Jotain pitäisi saada tuolle asialle tehtyä. Eikö lääkärinkin jo luulisi huolestuvan tuollaisesta kilojen tippumisesta? Terveisin se joka lihoi 3 kg kesän aikana..

  Tykkää

 2. Massuprojekti alkoi jo vuosi sitten mut kevyempänä. Vauhti on kiihtynyt nyt kevään ja kesän aikana. Tällä viikolla oon ykännyt 5 krt jo. Ei jää paljon ravintoo mitä käytellä. Väsymys on hirvee.

  Tykkää

  1. Kyllä, tota on siunaantunut jääkaappiin melko lujaa! Kyllästyyhän siihenkin, mutta ei vielä.

   Se vaan, että vaik olisi neste, jos on paksu, niin se saattaa alkaa tehdä samaa ”ok pitää lähtee ykää”. Vaan jotainhan täs pitää syödä tai ”syödä”.

   Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.