Meilahti tekee ihmeitä yläpäälle…!

Meikku tekee ihmeitä aisteille. Tai aivoille, kokemuksille. Check this out: otin sairaalaan mukaan korvatulpat ja kuulosuojaimet. Laitoin kuulosuojaimet päivystyksessä lojuessani päähän pariksi tunniksi. Hirveen miellyttävää musiikkia rupes kuulumaan!! Ilmastointi ja laitteet plus korvaläpät yhdessä tuotti sen, että mun aivot loi tai kuuli puhallinmusiikkia, viulumusiikkia, oopperaa, balladeja, laulelmia, kuoromusiikkia, kaikkea liukuvaa, soljuvaa. Ihan uskomaton elämys!

Jos biisejä ei kuunnellut kovin tarkasti, pystyi kuulemaan myös melodiat ja juoksutukset. Jos kuunteli tarkasti, erotti enimmäkseen vain mitä soittimia siellä nyt on. Tää kaikki oli tietysti niin hiljaista, että ei olisi häirinnyt nukkumista. Eikä ne mitään tuttuja biisejä olleet, mähän vasta tein niitä siinä samalla.

Ja sitten ne visuaaliset! Päivystyksessä kun suljin silmäni, näin tulevia mustavalkoisia Marimekon kankaita, jotka itse tälleen vaan suunnittelin. Upeita, vaikka ite sanonkin! Mustat kuviot valkoisella taustalla, valkoiset mustalla.

Täällä ylemmissä kerroksissa kuvat on vaihtuneet. Täällä näen häröjä rajusti muokattuja värikuvia joita voi zoomata out/in. Ihmettelin, mihin tarviisinkaan matkoja, jos oma pää tuottaa tällaisia linnoja ja puutarhoja. Ja hienoja seinäpintoja, verenpunaista rapattua seinää ja kaikkia lankakuvioita ja… Täällä vois asua!

Ylemmässä kerroksessa en ole kokeillut kuulosuojaimia. Ilmastointi tekee mulle hiljaista oopperaa jo itsekseen. Joo, tällä kanavalla siis vain oopperaa, ei brasseja tai vokaaleja.
Mutta täällä myös uusi juttu: tuntoharhat! Kun makaan tässä silmät kii, liian väsyneenä, vähän pihalla, voin nähdä ja tuntea ihmisten liikkuvan ympärillä. Ne myös koskettelee ja silittelee mua! Eilen täällä ”oli” 4-henkinen performanssitaiteilijoitten ryhmä. Ihan hyvin ne mahtui tähän petin reunoille ja ympärille.

Mainokset

10 vastausta artikkeliin “Meilahti tekee ihmeitä yläpäälle…!

  1. Eieiei, noihan kaikki oli ENNEN lääkityksiä! Olin vain kalium- ja natriumtipassa noitten aikaan! Pirhana ku unohtu mainita. Leikkauksen jälkeen tääl mitää parformanssitaiteilijoita ollu.

    Tykkää

  2. Mäkin nään joskus tuollalailla marimekon tyylisiä kankaita, ja muunkinlaisia, ja astioita. Värillisiä. Ihan kivaa!

    Tykkää

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.